Aveoshops bästa julklappstips

Julklappar till alla från Aveo. Stort sortiment med trendiga inredningsföremål.

Aveoshops bästa julklappstips

Nu är det dags för våra bästa julklappstips. Julafton närmar sig och åtminstone hos oss går tankarna nu till jul och julklappar. Det gäller ju att vara ute i tid! Så vad hittar vi då i inredarens julklappssäck? Vilka är julens trendigaste julklappar? Alternativ finns nästan hur många som helst, i skrivande stund finns över 6000 inredningsprodukter i vårt sortiment. Det är svårt att välja, men nu har vi samlat några av våra egna favoriter.

Alla lagervaror postas redan samma dag och beställningsvaror hinner vi leverera på omkring 2 veckor.

 

1. Ferm Living Plant Box

Ferm Livings Plant Boxen finns i sju olika färger och i två storlekar. Den här moderna produktfamiljen finns garanterat med på många inredares önskelista. Ferm Livings plant box är en julklapp lite i dyrare ändan men även i den hållbarare, dels på grund av sin robusthet och mångsidighet men också för sin tidlösa design. Vi förutspår en kommande klassiker. Ferm Living Plant Box Tray bricka. 

 

2. House Doctor Mobile Dream Drömfångare

En av höstens nyheter från House Doctor är drömfångaren i mässing. Den här är om möjligt ännu snyggare i verkligheten än på bild. Den fångar både vuxna drömmar och barns. Perfekt för en riktig finsmakare. 

 

3. Teemu Järvi -planscher

Till alla vänner av svartvit grafisk inredning finns nu denna mumsbit i butiken. Den finländska designern Teemu Järvi skapar eleganta motiv av djur ofta fångade i ögonblicket. Den som vill glädja både naturvännen, jägaren och inredningsentusiasten har här ett perfekt alternativ. 

Häng upp din favoritplansch med dessa snygga ramar från Ferm Living.

 

4. Mrs Mighettos planscher till barnrummet

Vem skulle inte bli glad åt en sådan här julklapp? Mrs Mighetto gör alldeles underbara skapelser för barnrum. Rulla in planschen i ett rör eller rama in färdigt. Mrs. Mighettos produkter är alltid limited edition vilket betyder att när de är slut så är de slut för alltid. Hittar du en favorit lönar det sig inte att tveka. Miss Penny och Mr Bill är våra kunders favoriter just nu. Vi lagerhåller alltid Mrs Mighetto vilket betyder snabb leverans.

 

5. Ferm Livings barnlampor

Ferm Livings barnlampor i trä fortsätter att glädja oss år efter år. Kombinera nytta men nöje och köp en av de snyggaste barnlamporna som finns på marknaden just nu. Fungerar utmärkt även som nattlampa. Ferms lampor finns i många olika färger och former. Nytt för i år är bland annat en caktuslampa. Favoriterna just nu är My DeerCloud och Fox. 

Om du får svårt fixar vi gärna ett snyggt presenstkort. Presentkort till Aveos webbshop hittar du här. 

 

6. Österbottenbrickan - Årets lokala julklapp

Sist men inte minst vill vi lyfta fram den urtjusiga Österbottenbrickan. Brickan som med sin design vill lyfta fram det som finns nära oss och det som är viktigt för oss. En bricka för den som själv har eller känner någon som har eller som borde ha rötterna i den österbottniska myllan. Detta julklappstips kommer säkert att hittas i många österbottniska julklappssäckar. 

Jag önskar julen vore redan här!