Kalklitirilta lisää kalkkivärejä

Kalkkivärillä maalaaminen - kannattaako se? Kyllä, ehdottomasti! Väri on hengittävä ja se on valmistettu luonnollisista mineraaleista ja pigmentistä. Se on myrkytön ja hajuton, ja se toimitetaan pulverimuodossa. Islantilaiselta Kalklitirilta tulee nyt 19 uutta väriä.

Hajuton ja myrkkyton kalkkimaali Floria savy roosa

Floria.

Lämpimät vaaleanpunaiset ja oranssin sävyt, piristävää violettia

Uutuuksien joukossa on ihania vaaleanpunaisia, oransseja ja violetin sävyjä niille, jotka ovat kyllästyneet kodin vaaleaan sävymaailmaan.

Valerie Primo ja Valerie Secco

Vivienne 

 

Floria (ensimmäinen kuva ylhäällä) on lämmin roosa, joka taittaa oranssiin. Jos etsit voimakkaampaa oranssin sävyä, niin Coraline voi olla etsimäsi.

Valerie Primo (kuva vasemmalla) ja Valerie Secco (kuva vasemmalla; mallipala seinää vasten) ovat kummatkin harmaanvioletteja. Valerie Secco on näistä hieman tummemman sävyinen. Vivienne on ihanan tumman violetti sävy.

Beigen sävyjä joissa on luonnetta

Kalklitirin uutuuksien joukossa on useita kauniita beigen sävyvaihtoehtoja. 

Aveline Primo

 

Elle on lämmin beigen sävy, samoin kuin vaaleanbeige Sofie Primo ja keskisävyinen beige Sofie Secco. Aaida Primo ja Aaida Secco ovat beigejä keltaisella pohjasävyllä (Aaida Primo on näistä hieman vaaleampi). Aveline Primo ja Aveline Secco, sen sijaan, ovat ruskeaan taittavia beigejä, ja Mabelle on harmaabeige.

 

Harmaan, sinisen ja vihreän sävyjä

Huoneet, joissa on tummat seinät ovat kerrassaan ihastuttavia. Mikset kokeilisi harmaata, sinistä tai vihreää ekologista kalkkimaalia?

Sylvie

Marion Secco

 

Uutuuksien joukossa on kolme harmaata sävyä: vaaleanharmaa Marion Primo ja tummanharmaa Marion Secco, sekä Théa joka on harmaa ruskealla vivahteella. Uusia siniharmaita on Adria, tummanharmaa sinisellä vivahteella, ja Muriel, myös tummansiniharmaa. Sylvie-maalissa on ihastuttava oliivinvihreä väri. 

 

Kalklitirin nopeat faktat

  • Islantilainen Kalklitir-kalkkimaali on valmistettu luonnollisista mineraaleista ja pigmenteistä.
  • Ekologinen maali on VOC-vapaa (ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, jotka haihtuvta helposti huoneenlämpötilassa).
  • Kalklitirilla maalattu seinä hengittää, sillä maali ei sisällä muovia.
  • Maali toimitetaan jauheena. Lisäät veden itse.
  • Vain vesi haihtuu maalatusta seinästä.
  • Kalkkimaali on hajuton, joten voit nukkua huoneessa samana iltana, kun olet maalannut Kalklitirilla.
  • Kun maali on kuivunut, se on vaaratonta.
  • 1 kg:n pussista tulee 2 litraa maalia, lisäät vain 1.7 litraa vettä. Tällä määrällä voit maalata kaksi kertaa 8-12 m2 alueen.

 

Lue lisää: Mihin Kalklitir sopii? Mitä valmisteluita sinun tulee tehdä ennen maalaamista? Mitä tarvikkeita tarvitset? Miten maali sekoitetaan? Kuinka maalaan Kalklitirilla? Mitä tehdä sen jälkeen kun olet maalannut Kalklitirilla? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksii ja moniin muihin löydät suuresta Kalklitir-oppaastamme.