Ulricehamns Tapetfabrik Logo high res vit

Ulricehamns Tapetfabrik

Ruotsalaisella tapettivalmistajalla Ulricehamns Tapetfabrikilla on intohimo pienimuotoiseen aitoon käsityöhön. Laadukkaat tapetit valmistetaan perinteisillä painotekniikoilla Ulricehamnissa. Yksiväriset ja raidalliset tapetit ovat ajattomia ja sopivat muihin heidän omassa tapettitehtaassaan painettuihin tapetteihin.

4 Tuotteet

Ulricehamns Tapetfabrik

Ulricehamns Tapetfabrikilla on pitkä historia ja suuri ammattitaito. Tehdas painaa Långelid/von Brömssenin, Littlephantin, Studio Lisa Bengtssonin ja Molnbärin tapetteja. Ulricehamns Tapetfabrikin omien tapettien värit sopiva yhteen näiden merkkien tapettisävyjen kanssa. Ne sopivat täydellisesti, kun haluat kuviollisen seinän ja muut seinät sävy sävyyn.

Tapetit valmistetaan perinteisillä painotekniikoilla, sekä liima- että silkkipainolla. Painopiste on kestävässä tuotannossa tulevaisuutta ajatellen.

Kuitutapettien paperimassa tulee FSC-sertifioidusta metsästä. Synteettiset kuidut tulevat kierrätysmateriaaleista, esimerkiksi PET-pulloista. Kuitukankaalla on ÖK-Tex standard 100 -sertifikaatti.

Painamisessa käytetään vesiohenteisia maaleja ja lakkoja. Tapetit ovat täysin vapaita PVC:stä, raskasmetalleista ja muista ympäristöä vahingoittavista aineista. Liuottimena käytetään vain vettä. Kaikki jätteet kierrätetään energiaksi polttamalla.