Tuotemerkit Morris & Co
Morris & Co

Morris & Co

Morris & Co on brittiläinen yritys, jolla on pitkä historia. Tapetit ovat korkealaatuisia ja suurin osa kuoseista ovat kukallisia ja erittäin yksityiskohtaisia. Pimpernel on yksi tunnetuimmeista kuoseista. William Morris perusti yrityksen jo vuonna 1861.

Lue lisää
79 Tuotteet

Morris & Co

William Morris on legendaarinen suunnittelija, jolla on monia tunnettuja malleja. Hän syntyi vuonna 1834 Essexin maaseudulla Englannissa. Hän etsi luonnosta inspiraatiota ja löysi malleja ja muotoja, joiden kanssa hän jatkoi työskentelyä. Nyt on kulunut 160 vuotta siitä, kun suurin osa hänen luomuksistaan ​​näki päivänvalon, mutta silti ne tuntuvat raikkailta ja sopivat moniin nykyaikaisiin koteihin.

William Morris työskenteli paljon toiston, symmetrian ja rakenteen kanssa. Hän ei halunnut, että kuvion toisto ottaa huomion itse kuviosta, vaan halusi tarjota rauhaa ja järjestystä. Hänen ensimmäinen Trellis-tapetti suunniteltiin vuonna 1862, ja Daisy oli ensimmäinen painettu tapetti. Monilla tapeteilla on kukkakuviot, mutta ne eivät ole kopioita todellisuudesta, vaan hän näki kuvissa kauneuden ja mielikuvituksen.