Marimekon suositut tapetit!

Marimekon tapettimallisto on täynnä tuttuja, upeita Marimekon kuoseja. 

pieni tiara

Pieni Tiara. 

Marimekko Pieni Tiara on sekä romanttinen että moderni kukkatapetti. Pieni Tiara kukkaköynnöksineen on oiva valinta niin keittiöntapetiksi kuin kodin muihin tiloihin.

Sijoita kukkatapetti omalle tehosteseinälleen tai luo sillä tausta koko huoneen sisustukselle. Kuvion on suunnitellut Erja Hirvi. Kolme upeaa värivaihtoehtoa!

 

Lintukoto

 

Marimekko Lintukoto on romanttinen kukkatapetti väreissä valkoinen ja harmaa. Tämä kukallinen tapetti on klassikko, ollen samalla täydellinen tapetti keittiöön tai vaikkapa eteiseen.

  

Bo Boo

 

Marimekon Bo Boo -tapetti on täynnä värikkäitä autoja. Autotapetti sopii lastenhuoneen sisustukseksi leikkihuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

 

Räsymatto

 

Marimekon Räsymatto on klassikko. Nyt tapettina kaksi värivaihtoehtoa. Suunnittelija Maija Louekari.

 

Bottna

 

Bottna on Anna Danielssonin suunnittelema moderni klassikko. Tämä kuviotapetti on graafinen ja elegantti, sopien hienosti olohuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa keittiön välitilan tapetiksi. Neljä värivaihtoehtoa.

 

Orkanen

 

Orkanen on pienikuosinen, täpläkuvioinen tapetti, josta löytyy neljä värivaihtoehtoa. Kuosin on suunnitellut Carina Seth Andersson vuonna 2016 ja se kuvastaa kovan myrskyn jälkeistä sekasortoa.

 

Spalje

 

Marimekko Spalje ihastuttaa kolmessa eri värissä. Kuosin on suunnitellut Carina Seth Andersson. Kuviossa ristikon varassa kiipeilee köynnöshortensia. Suunnittelija sai kuvioon inspiraation kesämökkinsä seinällä kasvavasta hortensiasta.

 

Veljekset

 

Marimekko Veljekset kuosi on suunniteltu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi. Kuosin inspiraationa on ollut suomalainen luonto, sen eläimet ja kasvit. Suunnittelija Maija Louekari.

 

Yön Varjo

 

Yön varjo on kaiken kaikkiaan upea, mystinen, jopa hieman hallitseva kuosi. Voimakas tapetti tuo tunnelmaa tilaan ja sopii hyvin tyylinsä tuntevalle sisustajalle. Kuvion on suunnitellut Sanna Annukka. Kaksi värivaihtoehtoa.