Marimekkos populära tapeter!

Marimekkos tapetkollektion är full av välbekanta mönster från Marimekko. 

pieni tiara

Pieni Tiara.

Marimekko Pieni Tiara är dels en romantisk tapet som gör sig väl i gammaldags inredningar men samtidigt också en moden blomstertapet som säkert skulle sitta fint i ett modernt kök. Pieni Tiara passar både som fondvägg eller som en tapet på alla rummets väggar. Mönstret har skapats av designern Erja Hirvi. 

Tapeten finns i tre olika färger.

 

Lintukoto

 

Marimekko Lintukoto är en romantisk blomtapet i färgerna vitt och grått. Detta är en klassiker bland blommiga tapeter. Passar fint till kök eller tamburen.

 

Bo Boo

 

Marimekko Bo Boo -tapeten är fylld av färgglada bilar. Biltapeten blir säkert en hit i många barnrum. 

 

Räsymatto

 

Marimekkos Räsymatto-mönster är om något en klassiker. Nu finns det även som tapet, i två färgalternativ. Räsymatto har skapats av Maija Louekari. 

 

Bottna

 

Bottna skapad av Anna Danielsson är vad vi kallar en modern klassiker. Mönstret har tidigare funnits som tapet och återkommer nu i sortimentet. Tack vare sitt grafiska och eleganta formspråk passar tapeten in i många skandinaviska hem. Svartvita tapeter hör till våra storsäljare och vi betvivlar inte att Bottna kommer att bli en av dem. Bottna finns i fyra olika färgalternativ.

 

Orkanen

 

Orkanen är en tapet med ett litet mönster, den hittas i fyra färgalternativ. Carina Seth Andersson har skapat denna år 2016 och tapeten återspeglar följderna av en hård storm. 

 

Spalje

 

Marimekko Spalje finns i tre färgalternativ. Den är skapad av Carina Seth Andersson. Tapeten föreställer en klätterhortensia. Inspirationen till mönstret har Carina Seth Andersson hämtat från sin sommarstuga, av en hortensia som slingrade sig längs en blomsterspaljé. 

 

Veljekset

 

Marimekko Veljekset är designad för att hedra det 100-åriga självständiga Finland. Tapetens inspiration är från den finländska naturen, dess djur och växter. Skapare är Maija Louekari.

 

Yön Varjo

 

Yön varjo är allt som allt en fantastisk, mystisk, till och med något dominerande tapet. Denna grafiska tapet med modernt mönster skapar ett fint intryck på en effektvägg i moderna hem. Tapetens skapare är Sanna Annukka. Två färgalternativ.