Mrs Mighetton kauniit lastenjulisteet - suosikkeja My Tiny Theaterista

Mrs Mighetton kokoelmassa My Tiny Theatre, löytyy söpöt suosikit, kuten Miss Lucy, Miss Hazel, John, Frank, Miss Poppy ja Miss Edda.

Mrs Mighettos härliga barnposters - nya favoriter I My Tiny Theatre

 

Julisteet ovat Miss LucyMiss HazelMr JohnMr FrankMiss Poppy ja Miss Edda, jotka sopivat ihanasti lastenhuoneen seinälle. 

Esimerkiksi Miss Poppy, joka ratsastaa kanin seinälle ja sitä ympäröivät kauniit kukat. 

Jokaisella hahmolla on oma tarinansa ja tältä kuulostaa Miss Poppy: 

”… Poppy on kukka eri tavalla; hän asuu maan päällä, juo vettä ja kasvaa lämmön ja valon avulla. Hän on silta meidän ja luonnon välillä, puuttuva linkki, joka voi kertoa meille, mitä planeettamme todella tarvitsee. Hän mittaa ilmaan ja voi ilmoittaa tarpeistaan. Hän on ratkaiseva tulevaisuuden kannalta, ehkö tärkein edunvalvojamme koskaan.”

Lastenhuoneen julisteita on saatavana kolmessa eri koossa, sekä muotokuva- että maisemamuidossa. 

Kokoelma sisältää myös kirjoja, mobileja ja kortteja.

Kirja 123 on täydellinen pienille lapsille, jotka ovat alkaneet kiinnostua numeroista. Kauniilla kuvituksilla on hauska oppia laskemaan kymmeneen. Mitä sinä sanot kahdesta pyöräilevästä Mr Johnista, kolmesta kalasta, neljästä pallosta, yhdeksästä lentävästä linnusta ja kymmenestä loistavasta tähdestä?

Tai miksipä ei 123-juliste numeroilla 0-10?

Baby’s First Year Cards ovat vauvakortit lapsen ensimmäiselle vuodelle. 24 erillaisesta kortista vanhemmat, tai miksei muutkin vauvan läheiset voivat muistella lapsen erityisiä hetkiä, jotka haluat muistaa.

Kortit ovat täydellisiä vanhemmille, jotka haluavat tallentaa muistoja, mutta Vauvakirjassa eivät rivit riitä kaikkeen. Ja ne ovat supersöpöjä kuvia, jotka voi kehystää ja ripustaa seinälle sellaisenaankin tai laittaa valkokuva-albumin muovitaskuihin ja kirjoittaa kortin taakse muistoja.

Paper Friends leikattavat kuviot ovat ihana lisä My Tiny Theatre-kokoelmasta. Ne voi ripsutaa seinälle söpöksi viiriksi tai vaikkapa kakun koristeesi tai sitten jotain ihan muuta.

Mrs Mighetton tuotteet ovat kuten aina vain rajoitetusti, kun tuote on loppuunmyyty, se on loppuunmyyty ikuisesti.