Stockholm - Julia Bäckin Tukholmajuliste

Tukholma sydämmessäni.... Julia Bäckin juliste Tulkholma on suosittu.

Stockholm - Julia Bäcks nya poster ute nu

Julia Bäck on tehnyt sen taas - hän loi uniikin julisteen, joka sopii kaikkien Tukholman ystävien kotiin. Hänen kauniit ja yksityiskohtaiset piirroksensa kuudesta rakennuksesta ja muistomerkistä Tukholman sisäkaupungissa, jotka herättävät muistoja ja tunteita - ja johtaa meitä rakastamaamme Tukholmaan.

Tukholma-julisteessa kuvataan Gröna Lund, Tukholman kaupungintalo, Vanha kaupunki, Kristallvertikalaccent (joka tunnetaan myös nimellä "Pinnen", lasiveistoksena Sergelin torilla), Västerbron (''länsisilta'') ja Kuninkaanlinna. 

Julia Bäck kuvittaa ensin lyijykynällä, sitten vahvistaa ne tussilla. Hän vierailee ja tutkii rakennuksia, jotka aikoo tehdä tai sitten luottaa kuviin. Google Street View on osoittautunut hyväksi työkaluksi.

Jokaiselle piirrustukselle tulee lukemattomia "työtunteja". Kuvitukset tehdään pääosin käsin, mutta lopullinen viimeistely tehdään tietokoneella.

By Julia Bäck tuotemerkki on syntynyt yhteistyössä Aveon kanssa. Kaupunki- ja majakka julisteita myivät Aveo verkkokauppa ja muita jälleenmyyjiä ovat Loftet Vaasassa, Vöyrin käsityöliike Vöyrillä, Foto Quick Närpiössä, Nillan Luontaistuote Kristiinankaupungissa, Sundin Puutarhakeskus Pietarsaaressa, Korsnäs blomstertjänst Korsnäsissa, Florakompaniet Maalahdessa, Nigellas Koivulahdessa ja Cityflorist Uudessakarlepyyssä.

Ohita listaus