Stockholm - Julia Bäcks poster med Stockholmsmotiv

Stockholm i mitt hjärta ... Julia Bäcks svartvita poster Stockholm är unik med teckningar av Gröna Lund, Gamla Stan, slottet och mycket mer.

Stockholm - Julia Bäcks nya poster ute nu

Julia Bäck har gjort det igen - skapat en ny, unik poster som passar i alla Stockholmsälskares hem. Hennes vackra detaljrika teckningar av sex olika byggnader och monument i Stockholms innerstad väcker minnen och känslor - och för oss till ett Stockholm vi älskar.

Stockholms-postern har Julia Bäck avbildat Gröna Lund, Stockholms stadshus, Gamla stan, Kristallvertikalaccent (även känd som "Pinnen", en glasobelisk vid Sergels torg), Västerbron och Kungliga slottet. 

Julia Bäck ritar först med blyerts, sedan med tusch. Antingen besöker hon och studerar de byggnader hon ska rita, eller så förlitar hon sig på bilder. Google Street View har visat sig vara ett bra hjälpmedel.

Otaliga är de timmar Julia lägger ner på varje teckning. Arbetet sker till stora delar för hand, medan slutfinishen görs i dator. 

Varumärket By Julia Bäck har uppkommit i samarbete med Aveo. Stadsaffischerna och Fyrar-planscherna säljs i Aveos webbshop, men också via återförsäljarna Loftet i Vasa, Vörå Handarbetsaffär i Vörå, Foto Quick i Närpes, Nillas Hälsokost i Kristinestad, Sunds Trädgård i Jakobstad, Korsnäs blomstertjänst i Korsnäs, Florakompaniet i Malax, Nigellas i Kvevlax och Cityflorist i Nykarleby.