Pohjanmaatarjotin metsänvihreänä - Pohjanmaasarja kasvaa

Ostrobothniasarjan uutuudet ovat Pohjanmaatarjottimen uusi väri metsänvihreä, leikkuulaudat, joita voidaan käyttää myös tarjoilualustoina keltaisena ja harmaana, sekä ruoka- ja kahviservetit.

Österbottenbrickan kommer i skogsgrönt - Ostrobothnia-serien växer

Pohjanmaatarjotin, joka kuuluu Ostrobothniasarjaan on saanut uuden metsänvihreän värin. Sarja sisältää nyt tarjottimia, servettejä, leikkuulautoja ja keittiöpyyhkeitä. Ostobothia on saanut lämipimän vastaanoton Pohjanmaalaisita ja odotammekin nyt kommentteja ja mielipiteitä syksyn uutuuksista.

Ostrobothniasarjan kaikki tuotteet ovat valmistettu ympäristö ja kestävyyttä ajatellen. Ostrobothnia tuotteilla on sertifikaatit vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Yksi esimerkki on, että Pohjanmaatarjotin on valmistettu FSC-sertifioidusta koivulevystä. Tarjotin kestää konepesua ja on suunniteltu siten, että se pitää värin ja muodon vuosikymmenien ajan. Servettimmekin on joutsenmerkittyjä.

 

Voit lukea lisää yksittäisistä tuotteista klikkaamalla alla olevia pieniä kuvia. Aina voit tietysti ottaa myös meihin yhteyttä!

 

Lue lisää: Lahjoja Pohjanmaalta, ympäri vuoden