Pohjanmaa tarjotin - lahja, joka kertoo tarinamme

Pohjalaisille Pohjanmaalta. Pohjanmaa-tarjotin on täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen.

Österbottenbrickan -  en gåva som berättar vår historia

Vuosi sitten syntyi idea. Idea pohjanmaalaisten omasta tuotteesta. Ideaa pallottelivat Aveo ja taiteilija Sofie Staffans-Lyts, ja tästä yhteistyöstä on syntynyt tuote, jota nyt voimme ylpeinä kutsua nimellä Pohjanmaatarjotin. 

Tarjottimessa yhdistyvät haarapääskyt, omenankukat, lakanlehdet ja vieraitaan odottava puuvene. Kaikki elementit sulassa sovussa - juuri kuten haluamme Pohjanmaalla kaikkien olevan. 

Pohjanmaatarjotinta on olemassa kahdessa eri sävyssä. Keltainen edustaa pohjanmaalaista ahkeruutta, eteenpäinsuuntautuneisuutta ja "osaan itse" -asennetta. Harmaa, joka on jopa kivenharmaa, puhuu puolestaan pohjanmaalaisesta itsepäisyydestä, tahdonvoimasta, vakaudesta ja turvallisuudesta. 

Tarjottimen alapuoli vahvistaa Pohjanmaan olevan yksi parhaimmista paikoista maan päällä. 

Tarjotin on muotoilunsa puolesta ajaton, ja on erinomainen joululahjaidea niin äidille kuin aviopuolisolle tai tyttöystävälle. Kukapa ei ilahtuisi myös matkamuistosta Pohjanmaalta tai kotiseudusta muistuttavasta tuotteesta jos elämä on vienyt muille maille? Isänpäivälahja, äitienpäivälahja, syntymäpäivälahja - Pohjanmaatarjotin ilahduttaa missä tahansa muodossa. 

Pohjanmaatarjotin on myynnissä Aveoshopissa. Kumpi tarjottimista puhuttelee sinua enemmän, keltainen vai harmaa