Aveo kasvaa: Etsimme suomenkielistä vahvistusta tiimiimme!

4.1.2021

Aveo kasvaa ja etsimmekin nyt suomekielistä työkaveria, joka on avoin, positiivinen ja asiakaskeskeinen. Haluamme siis löytää tyypin, joka ymmärtää ihmisiä.

Aveo etsii vahvistusta

Suomen kieli on vahvuutesi, kuten myös asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi. Työpäiväsi koostuvat monista eri asioista, joiden keskiössä on aina yhteydenpito ihmisiin.

Meillä on ihana ja vapaa tunnelma. Teemme hyvää työtä ja joka päivä panostamme myös itsemme ja yrityksen kehittämiseen. Aveo täyttää 15 vuotta 10.4.2021 ja uusi vuosi on alkanut lupaavasti. Viime vuonna rikoimme monia ennätyksiä, niin määrällisesti kuin voitonkin osalta. Verkkokauppa-alustaan on käytetty uusinta tekniikkaa ja on yksi nopeimmista verkkokaupoista tällä hetkellä.


Hakija, sinulta toivomme,

 • että äidinkielesi on suomi, lisäpisteitä saat ruotsin ja englannin taidoista.
 • että pystyt palvelemaan asiakkaita chatin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Tavoitteemme on tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua.
 • että viihdyt myös myyntityössä.
 • että sinua kiinnostaa sisustaminen ja tapetit tai sinulla on osaamista siinä. Myös verkkokaupan ymmärtäminen on plussaa.
 • että olet järjestelmällinen ja tarkka, sekä osaat käyttää sujuvasti yleisimpiä ohjelmia tietokoneella.
 • että olet avoin ja joustava, sekä haluat kehittyä.
 • että pystyt käymään töissä Vöyrin Komossassa. Sinun ei tarvitse olla paikalla päivittäin - etätyöt sopivat meille perehdyttämisjakson jälkeen. Mutta toivomme, että tapaisimme kuitenkin viikottain.

Uskomme vakaasti siihen, että oma hyvinvointi on todella tärkeää, jotta voisimme tehdä mahdollisimman hyvää työtä. Me ymmärrämme myös sen, ettei kukaan pysty suorittamaan sataprosenttisesti joka päivä. Energiatasot vaihtelevat ja välillä voimme sen vuoksi tehdä yhden lisätunnin töitä tai pitää vapaapäivän. Meillä sesongit vaihtelevat ja kiireisimpinä aikoina autamme toisiamme ja tsemppaamme kovasti, jotta saadaan kaikki tehtyä. Meidän tiimissä on sekä aamu- että iltaihmisiä ja otamme tämän huomioon, kun suunnittelemme toimintaamme. Meillä täysi työviikko tarkoittaa käytännössä 96 %, koska aina perjantaisin teemme lyhyemmän päivän.

Haluamme, että työroolisi ja persoonallisuutesi sopivat yhteen. Siksi onkin tärkeää tuntea itsensä. Missä olen hyvä ja missä olen huono? Miten opin parhaiten? Emme siis etsi tyyppiä, joka on hyvä kaikessa! Emme todellakaan. Meidän tiimissä on tyyppejä, jotka ovat loistavia viestinnässä, järjestelmällisyydessä, verkkokaupassa, luovuudessa, myynnissä, suomenkielessä, ruotsinkielessä jne. Mutta meillä on yhtälailla myös tyyppejä, jotka ovat heikkoja juurikin näissä samoissa asioissa. Eikä se haittaa ollenkaan, kunhan tiedämme sen.

Tarjoamme:

 • Työpaikan kasvavassa yrityksessä, joka toimii tulevaisuuden alalla
 • Joustavaa ja vaihtelevaa työtä
 • Iso mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää
 • Koulutus työnkuvan mukaan
 • Mahdollisuus työskennellä etänä
 • Työpaikka maaseudulla, lähellä ihania luontopolkuja ja hiihtolatuja
 • Työpaikka kaksikielisessä tiimissä, jossa saa kokeilla siipiään myös itselleen heikommalla kielellä

Ymmärrämme, että kaikilla on heikkoutensa ja haluamme tiimissä löytää ne - näin voimme joko hankkia työkaluja tukemaan näitä tai muokata työtehtäviä sopivammaksi tiimin puitteissa. On siis hyvä tehdä välillä väärin ja välillä oikein, jolloin näet, että tiimimme on vahvempi kuin sen yksittäiset osat yksinään. Kaikki kaipaavat positiivista ilmapiiriä ja koko tiimi kantaa vastuun tämän luomisesta. Juhlistamme pieniä edistysaskelia ja näemme toisemme.

Olet valmis tekemään sen eteen töitä, että me kaikki viihtyisimme tiimissä. Hae työpaikkaa, mikäli olet samaa mieltä näistä asioista ja koet, että voisit sopia meidän tiimiimme.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Aveon perustajaan Anna Häggblomiin, puh. 050-5740420. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen anna@aveo.fi viimeistään 21. helmikuuta. Tulemme palkkaamaan sopivan työntekijä mahdollisimman pian.