Aveo på frammarsch: Vi söker finskspråkig förstärkning till vårt team!

4.1.2021

Aveo växer och vi förstärker vårt team med en finskspråkig, öppen och positiv kundfokuserad medarbetare. Vi letar nu efter en person som är bra med människor.

Aveo etsii vahvistusta

Finska språket är en av dina styrkor tillsammans med kundbetjäning, försäljning och marknadsföring. Din arbetsdag kan bestå av massa olika saker, där kontakten med människor är det centrala. 

Hos oss har vi en härligt god och fri stämning. Vi gör ett riktigt bra jobb och varje dag arbetar vi med vår egen och företagets utveckling. Aveo fyller 15 år den 10.4.2021, ifjol satte vi en massa fina rekord - volymrekord, vinstrekord etc -  och 2021 har börjat riktigt bra. Vår e-handelsplattform bygger på den senaste tekniken och är en av de allra snabbaste som finns idag.

Av dej som söker önskar vi:

 • att ditt modersmål är finska, gärna kunskaper i svenska och engelska.
 • att du kan betjäna kunder i chatt, e-post och per telefon. Vårt mål är att ge en kundbetjäning i världsklass.
 • att du känner dig bekväm med försäljningsuppgifter.
 • att du är intresserad av eller har kunskap om inredning och tapeter och gärna också e-handel.
 • att du är systematisk och noggrann och kan använda de vanligaste programmen på en dator.
 • att du är öppen och flexibel och vill utvecklas.
 • att du bor på pendlingsavstånd till Komossa, Vörå. Du behöver inte vara närvarande på kontoret varje dag - distansjobb går också bra efter en inkörningsperiod - men vi vill gärna träffa dig varje vecka.

Vi tror att vårt eget välmående är den viktigaste förutsättningen för att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb. Vi vet att vi inte levererar lika alla dagar. Energin går i vågor och ibland är det bästa vi kan göra att ta en extra timme eller dag ledigt. Ibland har vi högsäsong och då hjälps vi åt och lägger in ett extra kol. Vi har både morgon- och kvällsmänniskor i vårt team och det vill vi ta i beräkning när vi planerar vår verksamhet. Hos oss är heltid i praktiken 96% för vi jobbar alltid kortare dagar på fredagar. 

Vi vill anpassa arbetet enligt var och ens personlighet. Därför är viktigt att känna sig själv. Vad är jag bra på och vad är jag dålig på? På vilket sätt lär jag mig bäst? Vi söker alltså inte en person som är bra på allt! Faktiskt inte. I vårt team har vi de som är fantastiskt duktiga på kommunikation, systematik, e-handel, kreativitet, försäljning, finska, svenska osv. Men vi har även de som är svaga på försäljning, small talk, rättstavning eller systematik. Det gör faktiskt ingenting bara vi vet om det.

Vi erbjuder:

 • Jobb i ett tillväxtföretag i en framtidsbransch
 • Flexibilitet och varierande jobb
 • Stora påverknings- och utvecklingsmöjligheter
 • Utbildning enligt kompetensbehov
 • Möjlighet till jobb på distans
 • Jobb på landsbygden nära natursköna vandringsleder och skidspår
 • Jobb i ett tvåspråkigt team där det är helt ok att pröva sig fram på det svagare språket

Vi vet att alla har personliga svagheter, vi jobbar med att identifiera dem och sedan antingen skaffa verktyg som hjälper eller helt enkelt omfördelar arbetsuppgifterna inom teamet. Det gäller att våga göra både fel och rätt, att våga lita på att helheten i vårt team är starkare än de enskilda bitarna var och en för sig. Alla behöver en positiv atmosfär och hela teamet bär ansvar för att skapa den. Vi firar de små framgångarna och vi ser varandra.

Du är beredd att arbeta för att vi alla ska trivas i vårt team. Om du håller med om vårt resonemang om hur vi vill arbeta och du känner dig själv, då ska du söka jobbet!

För mer information: Kontakta Aveos grundare och vd Anna Häggblom, tel 050-5740420. Vi vill ha din ansökan per epost till anna@aveo.fi senast 21 februari. Jobbet tillsätts så fort som möjligt.