Pasila lattiavalaisin

Innolux

Innolux Pasila-lattiavalaisin on enemmän kuin pelkkä valaisin - se on innovatiivinen valaistusratkaisu, joka tuo uuden tason valaistukseen ja inspiroi tilaasi. Tämä ainutlaatuinen valaisin on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja monipuolista valaistusta samalla kun se toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Pasila-lattiavalaisimen moderni muotoilu luo miellyttävää ja tasapainoista valoa huoneeseesi. Voit säätää valon intensiteettiä tarpeesi mukaan, luoden juuri haluamasi tunnelman. Olipa kyse sitten rentoutumisesta, työskentelystä tai seurustelusta ystävien kanssa, Pasila-lattiavalaisin vastaa tarpeisiisi.

Tämä valaisin on myös älykäs. Siinä on integroitu uusinta teknologiaa hyödyntävä valaistuksen säätö, joka antaa sinulle täyden hallinnan valon voimakkuudesta ja värilämpötilasta. Voit luoda juuri oikean valaistusympäristön mihin tahansa tilanteeseen.

Pasila-lattiavalaisimen ympäristöystävälliset materiaalit ja energiatehokkuus tekevät siitä kestävän valinnan ympäristöllesi. Se on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa valaistusta vuosien ajan.

Tuotekoodi:
249,00 €