Murakka kattovalaisin

Innolux

Anna tilallesi ainutlaatuinen tunnelma Innolux Murakka-riippuvalaisimella. Tämä valaisin ei ainoastaan valaise ympäristöäsi vaan tuo myös ripauksen tyylikkyyttä ja modernia muotoilua jokaiseen huoneeseen.

Murakka-riippuvalaisimen yksinkertainen ja elegantti muotoilu tekee siitä todellisen katseenvangitsijan. Se luo pehmeän ja miellyttävän valon, joka luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin mihin tahansa tilaan se sijoitetaan. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai ruokailutila, Murakka luo aina upean valaistuksen.

"Idea lähti puun rungosta, johon köysi oli kasvanut ja kiilautunut vuosien saatossa pureutuen osin rungon sisään" kertoo suunnittelija Juho Pasila. Murakka roikkuu luonnostaan kaltevasti. 

Mutta Murakka ei ole vain tyylikäs, se on myös älykäs. Sen energiatehokkuus ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että voit nauttia valosta pitkään samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan. Asennus on helppoa, ja valaisimen puhdistaminen käy vaivatta, joten voit keskittyä nauttimaan sen tuomasta valosta ja kauneudesta.

 

Tuotekoodi: 321100
Tilaustuote, postitus 5-7 arkipäivän kuluttua
179,00 €