Vanhanajan tapetit

Suosittu vanha tapetti Hudiksvalls Teater Duro

Klassiset kuosit kotiisi

Etsitkö retro tai vintage henkistä tapettia kotiisi tai vaikkapa kesämökille? Meidän kokoelmassamme on runsaasti vanhanajan tapetteja, kuten medaljonkitapetteja, kukkatapetteja, raitatapetteja sekä muita ajattomia kuoseja.

Laadukkaat brändit

Valikoimastamme löydät klassiset ja vintage-tyyliset vanhanajan tapetit useilta johtavilta brändeiltä. Morris & Co tunnetaan taidokkaista ja yksityiskohtaisista kuvioistaan, jotka tuovat tilaan luonnonläheisyyttä ja historiallista charmia. Pihlgren & Ritola tarjoaa perinteisiä suomalaisia tapetteja, joissa yhdistyvät käsityötaito ja kauniit, nostalgiset kuviot. Duro on ruotsalainen brändi, joka tunnetaan kestävyydestään ja korkealaatuisista materiaaleistaan. Boråstapeterin tuotteet heijastavat vuosikymmenten perinnettä yhdistettynä nykyaikaisiin suunnittelutrendeihin. Tutustu näihin ja muihin upeisiin tapettibrändeihin verkkokaupassamme ja löydä kotiisi täydellisesti sopiva vanhanajan tapetti.

Tutustu ja tilaa

Selaa upeaa valikoimaamme ja löydä täydellinen vanhanajan tapetti kotiisi. Tarjoamme monipuolisen valikoiman jokaiseen sisustustyyliin. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, olemme täällä auttaaksemme. Ota yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai soita meille.

590 Tuotteet
/25