olohuoneentapettikampanja

KAMPANJA: Täydellinen tapetti olohuoneeseen -21%

Laaja valikoima olohuoneen tapetteja nyt -21% tarjoushinnalla

Nyt on täydellinen aika päivittää olohuoneesi ilme. Tarjoamme laajan valikoiman olohuoneen tapetteja -21%:n alennuksella normaalihinnasta 23. kesäkuuta asti. Tartu tilaisuuteen ja löydä täydellinen tapetti juuri sinun olohuoneeseesi.

Luo persoonallinen olohuone tapeteilla

Olohuone on kodin sydän. Siellä seurustellaan ja nautitaan sekä arjesta että juhlista. Olohuoneen tapettien tulee heijastaa persoonallisuuttasi – valitse ihanat tapetit ja luo suosikki huone perheellesi ja vieraillesi.

Muralitapetit - Taidetta seinillesi

Haluatko tuoda olohuoneeseesi taiteellista ilmettä? Muraltapetit ovat täydellinen valinta. Ne luovat ainutlaatuisen tunnelman ja tekevät tilasta elävän. Esimerkiksi Rebel Walls tarjoaa monipuolisia ja upeita muraltapetteja, jotka muuttavat olohuoneesi taidegalleriaksi.

Kukkatapetit - Luonnon kauneutta

Kukka tapetit tuovat luonnon kauneuden sisälle. Ne ovat ajaton valinta, joka sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen. Esimerkiksi Marimekko ja Boråstapeter tarjoavat upeita kukkakuoseja, jotka tuovat raikkaan ja iloisen ilmeen olohuoneeseesi.

Rauhalliset kuviot - Harmoniaa ja tasapainoa

Pienikuvioiset tapetit tuovat huoneeseen rauhallisuutta ja tasapainoa. Ne sopivat erinomaisesti silloin, kun haluat luoda tilan, jossa on helppo rentoutua ja nauttia. Sandbergin valikoimasta löydät elegantteja ja hienovaraisia tapetteja, jotka tuovat olohuoneeseesi harmonisen tunnelman.

Graafiset ja Yksiväriset - Modernia Ilmettä

Jos pidät selkeistä linjoista ja modernista tyylistä, graafiset ja yksiväriset tapetit ovat sinun valintasi. Ne tuovat tilaan tyylikkyyttä ja yksinkertaisuutta. Rebel Walls ja Boråstapeter tarjoavat upeita vaihtoehtoja, jotka täydentävät modernia sisustusta.

1349 Tuotteet
/57