Miltä näyttää moderni joulusisustus?

Joulu lähestyy. Modernien sisustusyksityiskohtien avulla luot kotiisi joulun tunnelman.

Hur ser modern julinredning ut julen 2017?

Jouluun on enää reilu kuukausi, ja monet miettivät jo kuumeisesti miltä näyttävät joulutrendit? Miten sisustaa moderni koti jouluun? Mitkä ovat tämän joulun käsistävietävät joulukoristeet? Tässäpä muutamia kuumia vinkkejä Aveoshopin jouluvalikoimasta!  

Kuva: @tiinayli
Kuva: @tiinayli, Ferm Living Circle Pyöreä kynttelikkö

Joulun 2017 ehdottomiin trendimateriaaleihin kuuluu messinki. Messinkiset kyntteliköt, messinkiset aterimet, messinkiset joulukuusenkoristeet - you name it! Tanskalainen Ferm Living on loihtinut upeita messinkisiä joulukoristeita, jotka oikeastaan toimivat ongelmitta koko pimeän vuodenajan läpi. Messinki yhdistyy kauniisti erityisesti metsänvihreiden ja viininpunaisten trendisävyjen kanssa. 


Ferm Living Hanging Tealight Deco Circular ikkunakoriste, Ferm Living Wire Basket Brass kori, Ferm Living Balance kynttiläjalka

 

Ferm Livingin mustavalkoiset joulukuusenmatot ovat tänä vuonna väistyneet värillisten tieltä - tänä jouluna joulukuusen alle sujautetaankin vihreä, valkoinen tai vaaleanpunainen matto! 

Mustavalkoisen joulun juhlijoita ei kuitenkaan ole täysin vielä unohdettu tänäkään vuonna. Modernin joulun ystäville löytyy mm. jo klassikoksi muodostuneet peuraparitjoulupöydän koristeeksi sekä Ferm Living valkoinen joulukuusenjalka, jota löytyykin Aveoshopin varastosta joitakin kappaleita nopealla toimitusajalla. Kannattaa olla nopeasti liikkeellä mikäli jouluksi haluaa kuusenjalan kotiuttaa. 

 

 

Oma suunnitelmani moderniin joulusisustuksen luomiseksi muodostuu näistä tuotteista: 

Teemu Järven Poro -juliste. Ihanan jouluinen juliste, joka ei kuitenkaan hengi joulua niin paljon että se voi olla esillä myös muina vuodenaikoina. 

Ferm Livingin Circle -kynttelikkö, jonka voi joko asettaa joulupöydän koristeeksi tai ripustaa katosta ketjujen avulla. Toinen ihastuttava pimeyden valaisija on House Doctorin String Lights, jonka ohut kuparilanka on lähes huomaamaton. Valaise joulupöytä, kiedo kukkakimpun ympärille, sijoita lyhtyyn tai keksi ihan uusi käyttötarkoitus! 

House Doctorin tähtiviiri on myös messinginsävyinen lippuviiri, joka sopii niin jouluun kuin uuteenvuoteen, aina kahvipöydästä joulukuusen koristeeksi. Tätä lippuviiriä voi käyttää myös muissa juhlatilaisuuksissa, kuten lapsien syntymäpäivien koristeena.