Hur ser modern julinredning ut?

Julen närmar sig. Med moderna inredningsdetaljer skapar du julstämning i ditt hem.

Hur ser modern julinredning ut julen 2017?

Det är lite mera än en månad kvar till jul och många funderar på hur ser jultrenden ut i år? Hur ska man inreda ett modernt hem till jul? Vilka är årets coolaste juldekorationer? Här kommer några heta vinkar ur Aveoshops julsortiment! 

Kuva: @tiinayli
Bild: @tiinayli, Ferm Living Circle ljusstake

Julen har först och främst ett stort trendmaterial - mässing. Ljusstakar av mässing, bestick av mässing, mässingfärgade julgransbollar - you name it! Danska Ferm Living har trollat fram helt underbara juldekorationer av mässing, som egentligen funkar som inredningselement hela året runt. Mässing passar jättebra ihop med skogsgröna och vinröda nyanser. 


Ferm Living Hanging Tealight Deco Circular väggdekoration, Ferm Living Wire Basket Brass korg, Ferm Living Balance ljusstake

 

Ferm Livings svartvita julgransmattor har i år fått se på när nya färggrannare mattor anlänt - till denna jul ska gröna, vita och rosa julgransmattor kompa granen. 

De som gillar svartvita jular är dock inte glömda i år heller. Till den moderna julinredaren finns bl.a. de klassiska vita renarnasom dekorerar julbordet på ett stilrent sätt samt denvita julgransfoten från Ferm Living. Alla dessa produkter finns det några exemplar av i lager hos Aveoshop för kvick leverans. Det gäller att vara snabb om du vill pryda julgranen med denna julgransfot! 

 

 

Vi har planerat den moderna julinredningen med följande produkter:

Teemu Järvis Poro-poster. En härligt julig poster, som ändå inte andas bara jul utan den kan hänga med även under resten av året. 

Ferm Livings Circle- ljuskrona, vilken kan placeras antingen som bordsdekoration eller hängas upp i taket med hjälp av tunna kedjor. En annan förtjusande ljusspridare i mörkret är House Doctor String Lights gjord av tunn koppartråd som är nästan inte ens märker. Lys upp julbordet, svep den runt blombuketten, placera den i ljuslyktan eller kom på en helt egen användning för ljusslingan! 

House Doctors Girlang med stjärnor är också mässingfärgad och passar till såväl julen som till nyårsafton, till kaffebordet eller varför inte i julgranen. Denna girlang kan också användas vid andra festliga tillfället, t.ex. på barnkalas som dekoration.