Sandberg tapetit ja mallipalat nyt sisustusverkkokaupassa

Sandberg Wallpapersin ruotsalaiset tapetit ovat kauniita, kuin taideteoksia seinillä. Yksinkertaisesti tapettitaidetta!

Sandbergs tapeter i Aveoshops inredningsbutik

Sandbergin ruotsalaiset tapetit ovat kasvattaneet Aveon tuhansien tapettien tapettivalikoimaa. 

Sandberg on ruotsalainen designyritys, jonka intohimona on käsityötaito. Yritys uskoo kestävyyteen, ihmisiin ja että koti on hyvinvoinnin lähtökohta. Tapetit ja muut sivutuotteet suunnitellaan ja valmistetaan heidän omalla tehtaallansa Ulricehamnissa. Käsityörakkaus on ilmeinen jokaisella askeleella, ja se on olennainen osa sitä, mitä Sandberg kutsuu ruotsalaiseksi tapettitaiteeksi.

Sanbergin tapettivalikoima koostuu seitsemästätoista eri tapettikokoelmasta. Kokoelmiin mahtuu niin non woven tapetteja kuin paperitapetteja sekä moderniin kotiin että vanhanaikaiseen perinteitä kunnioittavaan kotiin. 

Sandbergin tapettivalikoima on todella monipuolinen. Kymmenien tapettien joukosta löydät mm. perusklassikot: yksiväriset tapetit, ruututapetit ja raitatapetit, mutta myös romanttiset kukkatapetit, joista esiin nousevat erityisesti kukalliset tapetit Flora ja Emma. Sijoita kukkatapetti keittiöön tai makuuhuoneeseen ja luo oma kukkaniittysi! 

Sandberg on myös tunnettu runsaista kuviotapeteistaan, joiden joukosta löydät mm. hevostapetin Collette sekä kukallisen lintutapetin Patricia. 

Kuviolliset tapetit sisältävät sekä rohkeita katseenvangitsijoita, jotka sopivat parhaiten esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen tehosteseinälle, että klassisempia kuviotapetteja, jotka on helppo sijoittaa useammalle seinälle. Pienikuvioiset tapetit sopivat parhaiten pieniin tai keskisuuriin huoneisiin, suurikuvioiset taas suuriin huoneisiin jossa seinäpinta-alat ovat myös suurempia. 

 

Sandberg valmistaa myös lukuisia lastentapetteja, jotka ovat sulattaneet useita sydämiä.

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean tapetin valinnassa tai tapettimenekin laskennassa. 

Ohita listaus