Tule työskentelemään kesäksi kanssamme!

26.3.2024

Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi hyvässä tasapainossa. Työpäiväsi verkkokaupassa voi koostua monesta eri asiasta, jossa kontakti asiakkaisiin on keskeistä. Hae jo tänään!

LiqG86iNgMjUHB2YSLx95gLfzm21PpaV

Meillä on ihana ja vapaa tunnelma. Teemme hyvää työtä ja joka päivä panostamme myös itsemme ja yrityksen kehittämiseen. Aveo perustettiin vuonna 2006, verkkokauppa-alustaan on käytetty uusinta tekniikkaa ja on yksi nopeimmista verkkokaupoista tällä hetkellä.


Sisustusverkkokauppamme keskittyy tapetteihin, akustiikkaan ja muuhun sisustukseen. Asiakkaamme ovat ensisijaisesti verkossa, mutta otamme asiakkaita vastaan ​​myös myymälässämme ja näyttelytilassamme paikan päällä Komossassa.


Sinulta, joka etsimme haluamme:

  • että olet kaksikielinen
  • että voit palvella asiakkaita niin, että he tuntevat olonsa todella nähdyksi. (Chat, puhelin, sähköposti) 
  • että olet kiinnostunut verkkokaupasta tai sisustamisesta
  • olet avoin ja joustava ja haluat kehittyä.
  • että pystyt käymään töissä Vöyrin Komossassa
  • Pystyt olla töissä 20.5-15.8 välisenä aikana ainakin 8 viikkoa

Uskomme vakaasti siihen, että oma hyvinvointi on todella tärkeää, jotta voisimme tehdä mahdollisimman hyvää työtä. Me ymmärrämme myös sen, ettei kukaan pysty suorittamaan sataprosenttisesti joka päivä. Energiatasot vaihtelevat ja välillä voimme sen vuoksi tehdä yhden lisätunnin töitä tai pitää vapaapäivän. Meillä sesongit vaihtelevat ja kiireisimpinä aikoina autamme toisiamme ja tsemppaamme kovasti, jotta saadaan kaikki tehtyä. Meidän tiimissä on sekä aamu- että iltaihmisiä ja otamme tämän huomioon, kun suunnittelemme toimintaamme. 

 

PAM:n työehtosopimuksen mukainen palkanmääritys sekä henkilökohtainen lisä.

 

Haluamme, että työroolisi ja persoonallisuutesi sopivat yhteen. Siksi onkin tärkeää tuntea itsensä. Missä olen hyvä ja missä olen huono? Miten opin parhaiten? Emme siis etsi tyyppiä, joka on hyvä kaikessa! Emme todellakaan. Meidän tiimissä on tyyppejä, jotka ovat loistavia viestinnässä, järjestelmällisyydessä, verkkokaupassa, luovuudessa, myynnissä, jne. Mutta meillä on yhtälailla myös tyyppejä, jotka ovat heikkoja juurikin näissä samoissa asioissa. Eikä se haittaa ollenkaan, kunhan tiedämme sen.


Tarjoamme:

  • Työpaikan yrityksessä, joka toimii tulevaisuuden alalla jossa käytetään viimeiset tekoäly työkalut monessa prosessissa
  • Koulutus työnkuvan ja tarpeesi mukaan
  • Pitkä viikonloppu sillä meillä on aina vapaat perjantait
  • Työpaikka maaseudulla, lähellä ihania luontopolkuja ja hiihtolatuja

Kaikki kaipaavat positiivista ilmapiiriä ja koko tiimi kantaa vastuun tämän luomisesta. Juhlistamme pieniä edistysaskelia ja näemme toisemme. Olet valmis tekemään sen eteen töitä, että me kaikki viihtyisimme tiimissä. Hae työpaikkaa, mikäli olet samaa mieltä näistä asioista ja koet, että voisit sopia meidän tiimiimme.


Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Aveon perustajaan Anna Häggblomiin, puh. 050-5740420. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen anna@aveo.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lue lisää Aveo-yrityksestä täältä (klikkaa linkkiä).