Aveo esittelee: Uudistettu verkkokauppa

6.10.2020

Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme esitellä Aveon uuden verkkokaupan. Se on uusi, nopea, turvallinen ja helppo löytää. Se on myös rakennettu sopimaan erikokoisille näytöille.

Aveon uusi logo Aveos nya logo

Aveon uusi verkkokauppa sisältää monia uutuuksia ja parannuksia, joista haluaisimme kertoa sinulle. Lyhyesti sanottuna verkkokauppa on nyt

  • Nopeampi
  • Nykyaikainen
  • Turvallisempi
  • Helppokäyttöisempi

Olemme luoneet uusia suodatusvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaan on helpompi löytää etsimänsä.

Olemme erityisen ylpeitä tapettien suodatuksesta. Jos haluat sinisen kukka-tapetin - tai miksipä ei vihreää ja graafista, keltaista eläimillä tai yksiväristä harmaata - nyt voit valita myös näin. Hauskaa, eikö?

Esimerkiksi sininen ja kukallinen tapetti...

... tai graafista & geometristä vihreänä. 

Voit vapaasti nauttia hetkestä tapettitaivaassa rauhassa selaten läpi eri kategorioita ja värivaihtoehtoja!

Sisustustuotteet on jaettu eri alaluokkiin, jotta olisi helpompaa löytää etsimäsi.

Meillä on omat kategoriamme säilytystuotteille, julisteille ja paperituotteet tai esimerkiksi kynttilöille ja kynttilänjaloille.


Onko sinulla tietty huone jonka haluat sisustaa? Tutustu huone kohtaiseen kategorisointiin ja löydä inspiraatio tai tuote joka sopisi huoneeseen!


Lastenhuoneeseen olemme keränneet kaikki sinne sopivat tuotteet, kuten mielikuvitukselliset tapetit ja hauskat kalusteet.

Onko sinulla jokin suosikki valmistaja? Voit myös selata tuotteita valmistajittain.


Napsauta haluamaasi logoa Tuotemerkit-sivustolla ja pääset selaamaan brändin kiinnostavia tuotteita.


Olemme tehneet kovasti töitä päivittääksemme Aveon verkkokauppaa. Toivottavasti pidät siitä! Ja työtä jatketaan vielä uusien ominaisuuksien osalta, jotka tulevat vähitellen, mutta ennen kaikkea kaasutamme ja lisäämme paljon upeita tapetteja, kauniita valaisimia, tyylikkäitä sisustustuotteita ja muita ihania asioita. Tervetuloa ostoksille!!