Covid-19 ei pysäytä verkkokauppaa

Verkkokauppa jatkaa! Pesemme kätemme perusteellisesti monta kertaa päivässä - teemme kaikkemme varmistaaksemme, että emme saa tai levitä koronavirusta.

Työskentelemme Aveoshopissa tavalliseen tapaan koronaviruksesta huolimatta. Olemme kaikki varovaisia, aina ketjun alusta loppuun, valmistajasta verkkokaupan kautta vastaanottajaan - ettei virus pääsisi leviämään. THL:n mukaan virus selviää suhteellisen vähän aikaa pinnoilla eri lämpötiloissa.

Toimittajat:

Toimittajiltamme saamme viestejä, että he pakkaavat ja lähettävät tilaukset normaalisti, pieniä viiveitä lukuun ottamatta.

Aveoshop:

Vöyrin maaseudulla meillä on runsaasti tilaa pitää etäisyyttä toisiimme. Jos/kun virus leviää tänne pieneen Komossan-kylään, työskentelemme kotoa käsin, sekä pakkaamme vuorotellen, jolloin siivoamme ja desinfioimme tilat erityisen tarkkaan ja huolellisesti. Pesemme kädet perusteellisesti useita kertoja päivässä.

Posti:

THL:n mukaan koronavirus ei tartu postin välityksellä. Myös Posti on ilmoittanut, että he ovat erityisen varovaisia, jotta tartunta ei pääsisi leviämään. Esimerkiksi postin henkilökunta ei enää ota asiakkaan puhelinta tai henkilökorttia, vaan kuittaa paketin vastaanotetuksi asiakkaan luvalla. Kotitoimituksissa he soittavat ovikelloa, laskevat paketin maahan ja menevät muutaman metrin taaksepäin ja odottavat, että asiakas avaa ja vastaanottaa paketin.

Autamme yhdessä Suomea ja koko maailman pärjäämään tämän haastavan ajan yli. Yhdessä selviämme tästä ja olemme edelleen elinvoimainen maa silloinkin, kun koronavirusepidemia on ohi tai se on rauhoittunut.

Autamme ja tuemme myös paikallisia kauppoja ja verkkokauppoja. Tervetuloa Aveolle ostoksille!