palvelut mobiili v3

 

 

 

 

 

 

 

Inredningsdesign skräddarsydd för dig

 
   
Vi bär gärna helhetsansvar
Kostnadsfritt första mötet hos oss eller digitalt
Vi använder AI tekniker i vår design
Timdebitering eller offert enligt överenskommelse
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Akustik- och inredningsplanering från Österbotten

Vill du förbättra akustiken och det visuella uttrycket i ditt utrymme? Vi erbjuder omfattande lösningar för akustik och inredning som kombinerar teknisk expertis med estetisk vision. Vårt kontor är beläget i Vörå, en timmes resa från Seinäjoki och Vasa, och vi betjänar främst kunder i Österbotten. Hos oss får du skräddarsydda lösningar för allt från privathem till stora arbetsplatser, offentliga utrymmen och skolor. Våra erfarna designers och experter ser till att varje projekt uppfyller våra kunders behov och önskemål, vilket gör utrymmena både funktionella och trivsamma. Kontakta oss och börja förändringen med oss redan idag!
 
 
 
 
 
 

Våra inrednings- och akustiktjänster

Varför välja Aveos akustiklösningar?

Våra akustiklösningar är det perfekta sättet att förbättra både arbets- och bostadsutrymmens trivsel och funktionalitet. Vårt kontor är beläget i Vörå i Österbotten, och vi är specialiserade på akustik- och inredningsdesign som minskar störande eko och buller, vilket gör utrymmena lugnare och mer ergonomiska. Våra tjänster omfattar offentliga utrymmen, skolor och privata hem, och vi förstår olika utrymmeskrav, erbjuder expertis som förändrar rumsakustiken, beaktar utrymmets användningsbehov samtidigt som det förbättrar dess estetiska utseende.

Inredningsdesign skräddarsydd för dig

Vår inredningsdesign är helt skräddarsydd för att möta varje kunds individuella önskemål och behov. Oavsett om det gäller mindre rumsförändringar eller en total omdesign av utrymmet, arbetar Aveons kompetenta team nära med våra kunder för att säkerställa att slutresultatet överträffar förväntningarna. Designprocessen börjar med en grundlig konsultation för att alla detaljer ska beaktas.

Konsultation och design

Varje framgångsrikt inredningsprojekt börjar med en omfattande konsultation. Vårt första möte hos oss eller på distans är alltid kostnadsfritt. Därefter arbetar vi på timbasis eller enligt ett överenskommet anbud. Aveons timpris är 106€ (inkl. moms). Om du vill ha det första mötet på plats och vi börjar planera omedelbart, debiteras detta enligt timtaxan.

Vi tar oss tid att förstå våra kunders unika krav och önskemål för deras utrymmen. Detta möjliggör en skräddarsydd designprocess som integrerar kundens visioner och funktionella krav i designen, vilket skapar utrymmen som inte bara ser bra ut utan också fungerar optimalt.

Kontakta oss och börja förändringsprocessen

Är du redo att börja förändringsprocessen? Kontakta oss redan idag! Diskutera dina rumsbehov med våra experter och hur vi kan hjälpa dig att uppnå din dröm om ett funktionellt och estetiskt tilltalande utrymme. Vi är här för att hjälpa dig!

Kontakta din inredare
Anna Aveo
Inredningsplanering
Anna Häggblom

Planerar och leder inredningsprojekt i skolor och kontor.

Charlotta Aveo
Arkitektplanering
Charlotta Wiklund

Inrednings- och arkitekturtjänster för privata och offentliga utrymmen.

Marlene Aveo
Inredningsplanering
Marlene Sjölind

Inredningsplanering för privatpersoner och offentliga miljöer.

Ta kontakt