Julpaket från Österbotten – skogsgrön Österbottenbricka med sällskap

Julen är snart här – varför inte ge julklappen en österbottnisk touch? Här finns bricka, servetter, kökshandduk, marmelad och glögg i ett paket.

Julpaket från Österbotten – skogsgrön Österbottenbricka med sällskap

Julen är snart här – varför inte ge julklappen en österbottnisk touch? Här finns bricka, servetter, kökshandduk och marmelad och glögg i ett paket.

Hösten är en härlig tid. Frosten nyper i kinderna och luften är skönt frisk. Inomhus får vi kura under varma filtar, tända ljus eller brasa och se favoritserier på tv – eller varför inte börja googla julklappar? Kanske 2019 är året då vi har god framförhållning och fixar gåvorna redan innan december med sina julfester, julkonserter, glöggkvällar och julmiddagar knackar på dörren?

Aveo har också 2019 tagit fram tre fina julpaket. I år förverkligas de i samarbete med Granholm’s i Maxmo skärgård som i år firar 30-årsjubileum. De är kända för sina goda marmelader och sylter. 

 

Stora paketet innehåller Österbottenbricka i valfri färg, Ostrobothnia kaffe- och matservetter, Ostrobothnia kökshandduk, Granholms havtorns- och björksavsglögg och Granholms havtornsmarmelad. 

Stommen i paketet är Österbottenbrickan i årets nya skogsgröna färg. Den passar riktigt bra som komplement till julens alla röda färger. Brickan kan användas som serveringsfat till snittarna på festen, till glöggbjudningen, eller sprida skön stämning med ett par brinnande ljus i lyktor eller ljusstakar.

I samtliga tre julpaket finns förutom brickan också Ostrobothniaseriens kaffeservetter och Granholm’s goda havtornsmarmelad. I andra paketet finns också Ostrobothnia-matservetter samt Granholm’s havtorns- och björksavsglögg. I tredje paketet tillkommer Ostrobothnia-seriens fina kökshandduk – säg det hem som inte behöver en ny fräsch kökshandduk till jul?

 

Julpaketen 2019:

God Jul Österbotten - stora paketet: Österbottenbrickan, mat- och kaffeservetter, havtorns- och björksavsglögg, havtornsmarmelad och kökshandduk – 59,90

God Jul Österbotten - mellanpaketet: Österbottenbrickan, mat- och kaffeservetter, havtorns- och björksavsglögg, havtornsmarmelad – 49,90

God Jul Österbotten - lilla paketet: Österbottenbrickan, kaffeservetter och havtornsmarmelad – 39,90

 

 

Föredrar man Österbottenbrickan i till exempel rött i stället för grönt går det också att fixa – liksom i de övriga färgerna grått, gult och rosa.

 

Julpaketen passar lika bra som företagsgåva som julklapp till svärmor eller bästa vännen – eller varför inte unna dig ett själv som tack för allt bra du gjort 2019! 

 

Aveos Ostrobothnia-julpaket kan köpas i Aveos webbshop.