Sandbergs tapeter och tapetprover snabbt och smidigt i nätbutiken

Sandbergs tapeter i Aveoshops inredningsbutik

Sandbergs svenska tapeter har fått Aveoshopens tapeturval att växa igen med hundratals tapeter. 

Sandberg är ett svenskt designföretag med passion för hantverk. Företaget tror på hållbarhet, människor och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. De konstruerar och tillverkar tapeter och tillbehör med ett unikt uttryck i deras egna fabrik i Ulricehamn. Kärlek till hantverk är uppenbart vid varje i steg, och är en viktig del i det som de kallar svensk tapetskonst. 

Sandbergs tapeturval består av sexton olika tapetkollektioner. Kollektionerna innehåller både tapeter i non woven och i papper, samt tapeter både till moderna hem och gammaldags traditionella hem. 

Tapeturvalet hos Sandbergs är väldigt mångsidig. Bland de hundratals tapeterna hittar man bl.a. klassiska tapeter: enfärgade tapeter, rutiga tapeter och randiga tapeter, och även romantiska tapeter med blommor. Av dessa kan man nämna de vackra blommiga tapeterna Flora och Emma. Man kan med fördel placera blommiga tapeter i köket eller i sovrummet och skapa en egen oas. 

Sandberg är också kända för sina fylliga och färgsprakande mönster. Värt att nämnas är fågeltapeten Patricia

Sandbergs mönstrade tapeter inkluderar flera ögonfångare som är lättast att placera på en fondvägg i sovrummet eller vardagsrummet. Förutom dessa stormönstrade och kraftiga tapeter finns det även mera klassiska mönstertapeter som går att tapetsera på rummets alla väggar. Som tumregel passar småmönstrade tapeter bäst i små rum medan de stormönstrade i stora rum med större väggytor. 

Sandberg tillverkar också flera underbara barntapeter. De svartvita grafiska barnrumstapeter Ella och Tuva är bra tapetexemplar av barntapeter som växer med barnet och är väldigt könsneutrala. 

Tapetkollektion Familj består av endast tapeter till barnrummen. Förutom de svartvita tapeterna finns det även flera roliga och färggranna tapeter med blommor eller grafiska mönster. Nedanför ser du två underbara barntapeter som heter Lotte och Kira. 

Aveoshoppens kundservice hjälper dig gärna med tapetval eller att beräkna tapetåtgång.