Veckans tapet - Mumintapeten som överraskar

Mumintapeter till barnrummet eller egentligen vart som helst. Mumintrollen har fascinerat oss länge och fascinationen tycks inte avta snarare tvärtom.

Veckans tapet - Mumintapeten som överraskar

Mumintapeterna från Sandudd överraskar med sin sofistikerade och behagliga färgvärld. De flesta av oss tänker säkert på en sprakande färgvärld med blommor och natur i alla tänkbara färger. Vi blev positivt överraskade över dessa tapeter från Sandudd, såhär kan mumintapeter också se ut och ända lyckas med att förmedla mumintrollens karaktäristiska formspråk. 

Muumitapetti lastenhuoneeseen

Det finns sex olika mumintapeter i vårt sortiment alla i grå och vit färgskala. Vi tror att dessa även faller ett äldre muminfans i smaken.  

När färgvärlden på de stora ytorna är lugn känns färgkaoset som ofta infinner sig i barnrum aningen mindre påtaglig, man kan ju alltid lyfta blicken ;-) Hur som helst, att få in färg i ett barnrum är då ingen konst eller hur?

Muumitapetti lastenhuoneeseen

Tapeterna är non-wowen, vilket betyder att man kan sätta klister direkt på väggen. Enligt vår uppfattning är det snabbaste och bekvämaste sättet att tapetsera.

Mumintapeten kombineras lätt tillsammans med moderna skandinaviska inredningsdetaljer tex. Ferm Livings populära svartvita bäddset half moon black. Finns för babysängkäder, juniorer och för vuxna. 

 

lasten pussilakana mustavalkoinen

Här hittar du alla mumintapeter i vår webbhandel!