Tavla för Helsingfors - made by Julia Bäck / Work in progress 1/3

Helsingfors stadstavla i svartvitt av By Julia Bäck. Hur går det till när en stadsposter blir till? Följ Julias arbete här.

Tavla för Helsingfors - made by Julia Bäck / Work in progress 1/3

Jag heter Julia Bäck och mitt namn hittar ni i högra hörnet på dessa tre tavlor. Jag är glad över att vara ovanför tangenterna igen och skriva ett nytt work in progress inlägg. Det i sin tur betyder att det snart finns en ny tavla i Aveos sortiment. Senast jag gjorde det här var för ett halvt år sen när Aveo lanserades mina två första tavlor, Vasa och Korsholm. Strax därpå fattade jag papper och penna igen och Jakobstad fick ett självporträtt. Tre tavlor på två månader. Men sen var det ju det här:

Vid nyårsskiftet släppte jag pennan för en stund, en rätt lång stund, och åkte till Fiji. Jag jobbade som volontär på Fiji i 10 veckor och lekte sen turist på Nya Zeeland en månad. En fantastisk historia, men en som inte hör hemma här. Sen några veckor tillbaka har jag varit på finsk mark och genast jag kom hem, ”tre dagar efter jag landade” genast, började jag med nästa produkt åt Aveo. Vi har lyft blicken från Österbotten och tagit sikte söderut. Helsingfors.

 

 

Förutom att jag blir lite klokare för varje tavla så har inte mycket ändrat i arbetsmetoden sen jag gjorde mina första tavlor, och mina första work in progress inlägg. Work in Progress 1/3,  Work in Progress 2/3 och Work in Progress 3/3 kan ni läsa här. Istället för att upprepa mig själv och mina tidigare texter så har jag tagit nya bilder. Bilder jag delar med mig av i tre inlägg, varav detta är första. Hoppas det ska smaka.