Gröninredning när den är som bäst

Gröninredning för terassen och balkongen. Ferm Livings Plant Box i metall passar utmärkt för blommor och örter på terassen.

Gröninredning när den är som bäst

Inredning av terassen. Det börjar äntligen närma sig vår och sommar och med det tror vi det börjar klia i mångas fingrar, speciellt för dem som har gröna sådanna!

Ferm Livings Plant Box i metall passar utmärkt för blommor och öster på terassen. Till vintern är det bara att lyfta in den i vardagsrummet. Plant boxen är rostbehandland men vi rekommenderar inte att man lämnar den ute över vintern.

Finns det något tjusigare att ha sina grönväxter i än denna rosa skönhet från Ferm living? Jag har i alla fall svårt att komma på något! :-) 

plant box parvekkeen sisustaminen vihersisustus kukkapöytä

Ifall, mot förmodan ;-) rosa inte skulle vara din färg så finns den i andra också. 

Ferm livings pulvermålade Plant Box finns i 7 olika färger! Alla hittar säkert sin favorit!

parvekkeen sisustaminen metallinen kukkalaatikko plant box

parvekkeen sisustaminen metallinen kukkalaatikko

Sitt namn till trots har Plant boxen många användningsområden som inte infattar en planta. Vi har sett den som nattduksbord, som "småprylslåda" i hallen och för förvaring av favoritböckerna.

Till plantboxen finns en bricka i mässing och nu i vår lanseras även en i svart. Förutom att brickan är vacker som ett smycke ger den användaren ännu fler användningsområden.

 

vihersisustus plant box tray parvekkeen sisustaminen

Ferm Livings plant box finns även i en mindre version. Den mindre modellen kan gärna få stå framme på köksbänken eller varför inte på skrivbordet.

metallinen kukkalaatikko plant box parvekkeen sisustaminen

Plant boxen är en skönhet, men kolla in vår avdelning för gröninredning och se vad annat spännande vi har i butiken!

Vårt sortiment i kategorin gröninredning hittar du bakom denna länk! Välkommen!