Bolon - Designvärldens nya trendgolv

Bolons vinylgolv är slitstarka, snygga och tillverkade av återvunnet material. Dessutom används endast förnybar energi i tillverkningsprocessen. Bolons golv är ett bra val i offentliga miljöer.

Bolon - Desingvärldens nya trendgolv har anlänt till Vasa

Bolon är ett svenskt familjeföretag grundat år 1967. Företaget Bolon är internationellt känd i designvärlden för sina vävda vinylgolv. Vinylgolv är kanske inte de mest trendigaste eller populäraste alternativet bland inredningsplanerare och kunder, men när man pratar om vävd vinyl - då är tycket någonting helt annat. 

Bolons vävda vinylgolv har många olika egenskaper som gör golvet till en av marknadens bästa golvmaterial. Ifrågavarande golv är oslagbart, när man jämför design och hållbarhet - golvet håller utan problem i både kontor, hotell och butiker som i andra offentliga utrymmen. Det finns dessutom nästan obegränsat med både mönster- och färgalternativ.

I flera av Aveos inredningsplaneringsprojekt har Bolon -golvet fått ett speciellt tack p.g.a. dess moderna utseende och speciella akustiska egenskaper. Golvets yta är en aning mjukt under fötterna vilket gör att det dämpar ljudet av vandrande steg samt också andra ljud i utrymmet. 

Som produkt är Bolon ett tekniskt sett utvecklat material som tillverkas till 100 % av återvinningsbart material. Mera information om Bolon, montering och leverans fås genom att kontakta: shop@aveo.fi eller +358-(0)50-3229952. Vi berättar gärna mera om hur ni kan dra nytta av golvet också i ert företags utrymmen.