Så här hanterar Aveo corona: extra hygienåtgärder med tanke på smittorisken

Webbhandeln fortsätter! Vi tvättar händerna noga många gånger varje dag - allt för att se till att vi inte sprider eventuellt coronavirus vidare.

Så här hanterar Aveo corona: extra hygienåtgärder med tanke på smittorisken

 

På Aveoshop jobbar vi på som vanligt trots coronaviruset. Genom hela kedjan, från varuproducent, via webbshop och till mottagare iakttas särskild försiktighet för att inte sprida smittan vidare. Enligt de uppgifter som THL nu har överlever viruset relativt korta tider på ytor i olika temperaturer.

Varuproducenter: Från våra leverantörer droppar det in meddelande efter meddelande att de packar och skickar våra beställningar alldeles som vanligt. Hos till exempel House Doctor och Ferm Living distansjobbar alla som kan medan de som packar varor är på jobb. Tyvärr försenas en del varor på grund av störningar i produktion och leveranser orsakade av covid-19.

Aveoshop: Här på landsbygden i Vörå har vi gott om plats att hålla avstånd till varandra. Om/när viruset sprider sig hit till vår lilla by Komossa kommer vi att turas om att distansjobba, samt naturligtvis städa och desinficera extra ofta i våra lokaler. Händerna tvättar vi redan grundligt många gånger om dagen. 

Posten: Enligt THL smittar coronaviruset inte via postförsändelser. Posten har meddelat att också de höjer beredskapen och iakttar särskild försiktighet för att inte sprida smitta från person till person. Till exempel tar postens personal inte i kundens telefon eller identitetsbevis längre, utan kvitterar med er tillåtelse. Vid hemleverans ringer de på dörren, lägger sen ned paketet och backar några meter, samt avvaktar tills kunden öppnar och tar emot paketet.

Tillsammans hjälps vi åt att ta Finland och hela världen genom denna utmanande tid. Tillsammans driver vi Finland framåt och fortsätter vara ett livskraftigt land också när coronaviruset dragit förbi eller åtminstone lugnat ner sig. 

Vi hjälps åt och stöder våra lokala butiker och webbshoppar! Välkommen till Aveo på uppköp.

Källa: THL, Posten, Ferm Living, Society of Lifestyle (House Doctor).

PS: Kom ihåg att kolla in vår Outlet-kategori. Här är rabatterna rejäla! I kategorin finns produkter som kanske inte går att få från leverantören längre, tapeter som vi har enstaka rulle kvar av i lager (perfekt för pyssel eller liten fondvägg), och annat smått och gott!