Narbutas, Vallila, Littlephant och Långelid/von Brömssen nya varumärken

Narbutas med ergonomiska kontorsmöbler, Vallila med finländska tapetklassiker, Littlephant med fantasirika barntapeter och Långelid/von Brömssens med moderna tapeter som leker med historien är nya varumärken i Aveos sortiment.

Into The Woods vihreasininen puutapetti Langelid von Bromssen

Narbutas ergonomiska kontorsmöbler

Satsa på ergonomin och akustiken när du jobbar hemma. Från Narbutas kommer höj- och sänkbara skrivbord med eller utan akustikskärmar och ergonomiska arbetsstolar. Narbutas är ett litauiskt företag som designar möbler av hög kvalitet för moderna arbetsplatser. 

På bilderna One höj- och sänkbara skrivbordet med Desk 760 akustikskärmar.

Från vänster: Mobi sidobordet, One Small litet höj- och sänkbart skrivbord samt pallen Sway som gungar.

Aveo har använt Narbutas produkter på många inredningsprojekt. De är av hög kvalitet och till ett relativt förmånligt pris.

 

Vallilas klassiska mönster som tapeter

Vallilas klassiska mönster är kända vida kring också utanför Finland. Nu finns Vallilas tapetklassiker i Aveos sortiment. Tapeterna i kollektionerna Klassikot och Klassikot II är tillverkade i Finland och av hög kvalitet. 

Kelohonka är ett av Vallilas mest kända mönster.

 

Från vänster: Bergen, Ohra och Oksat.

 

Littlephants roliga barntapeter i milda färger

Littlephant är ett svenskt varumärke med fantasirika och härliga barntapeter i fina, milda färgkombinationer. Designern Camilla Lundsten står bakom företaget. Tapeterna harmonierar snyggt med varandra i färgskala. 

Mönstret Fruit Garden är prisbelönt. 

Från vänster: Noble Nymphs, Fairytale Fox och Aquatic.

 

Långelid/von Brömssen moderna och historiska tapeter

Tapeterna från Långelid/von Brömssen är både moderna och en flirt med historien. Tapeterna matchar varandra färgmässigt men är härligt olika i formspråk och variation. Daniel Långelid och Emma von Brömssen har gett ut två tapetkollektioner.

Tapeten Hares in hiding tar oss till fablernas värld med harar som gömmer sig bland bladen.

 

Från vänster: A peep to the past, Duck pond och Coleslaw.


Både Littlephant och Långelid/von Brömssens tapeter tillverkas på Ulricehamns Tapetfabrik i Sverige. De är av hög kvalitet och tillverkas med miljöns bästa i fokus.