Mrs Mighetto från Aveoshop

Mrs Mighettos kollektion The forgotten tivoli är söt med härliga posters som Mr Bill och Miss Penny.

Mrs Mighetto - nyhet i vår AveoShop!

Mrs Mighettos kollektion – The forgotten tivoli är sagolik. Aveo är återförsäljare av deras underbara posters och produkter.

Alla print från Mrs Mighetto är gjorda från originalmålningar i akvarell. Tjejerna bakom Mrs Mighetto strävar efter att lancera två kollektioner per år. Alla görs i begränsad upplaga. 

 

Sagolikt, magiskt och mystisk är ord som kan beskriva Kollektionen The forgotten tivoli. Den består av sju olika motiv; Mr Bill, Miss Penny och Miss Hanna kommer att säljas separat. Det finns också två stycken 2-pack i form av Mr William och Night Carousel samt Miss Lola och Lost Carousel.

Kollektionen från Mrs Mighetto är som alltid magiskt vacker och Mrs Mighetto beskriver själva kollektionen:

”Ingen tror längre på historierna om det bortglömda tivolit. Som en saga som fallit ur tiden. Länge pratade man om det, men nu tycks tivolit helt glömts bort. Det fanns historier om figurer med speciella krafter som lyckats stanna tiden och som klarat av att gömma sig från världen. Ryktet säger att man räddade några utvalda hjältar till ett mycket hemligt ställe då det onda försökte utplåna det goda. Men det var så länge sedan att ingen längre bryr sig om att söka efter sanningen…”

 

 

 

MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

     MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

MRS MIGHETTO AVEOSHOP

 

 

 

Kollektionen är alltså Limited edition - så först till kvarn...