Aveo on iloinen, inspiroiva ja intohimoinen ammattilainen

Kun henkilökemiat kohtaavat, voi tapahtua taikoja. Jotkut väittävät, että osaamme lukea ajatuksia - me kutsumme sitä kuuntelemiseksi. Vahvista näkemyksestä huolimatta meille on tärkeää, että toteutamme sitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin olemme tehneet jo vuodesta 2006.

Tutustu tarkemmin suunnittelutiimiimme:

Aveo Ab Oy
Mäntymäentie 3, 65200 VAASA
Konttoripuhelin: 010 322 36 00
info{at}aveo.fi

Anniina Aho Aveo1
Anniina Aho
Toimitusjohtaja
Äitiyslomalla
Anniina Aho Aveo2
X
Anniina Aho
Toimitusjohtaja
Äitiyslomalla

Nimeni on Anniina, ja Aveolaisena minut on tunnettu vuodesta 2010. Opiskelin tila- ja kalustemuotoilijaksi Kuopiossa sekä Saksassa, jonka jälkeen urani Aveolla alkoi. Mielestäni on tärkeää panostaa henkilökunnan hyvinvointiin sekä toimiviin työtiloihin, jotta voimme luoda tehokkaampia työpaikkoja Suomessa. 

 

Tällä hetkellä työskentelen Aveon toimitusjohtajana. Pidän haasteista, monipuolisista työtehtävistäni ja luon mielelläni uusia kontakteja!

Alexandra Vikberg Aveo1
Alexandra Vikberg
Talousvastaava
 
Alexandra Vikberg Aveo2
X
Alexandra Vikberg
Talousvastaava

Nimeni on Alexandra ja olen numeroita rakastava paperinpyörittäjä, pian tuore maisteri-tutkinto Hankenilta taskussa. Olen syntynyt ja kasvanut Närpiössä, mutta muutin Vaasaan heti lukion jälkeen ymmärtäessäni että haluan panostaa laskentatoimeen. Vapaa-aikani käytän mielelläni musiikin parissa, mutta silloin tällöin minut voi löytää myös kuntosalilta tai perheen ja ystävien parista.
Aveolla sen sijaan minut näkee yleensä tietokoneen ääressä joko puhelin tai paperinippu kädessä, missä myös viihdyn parhaiten! Voitte bongata minut myös verkkokaupan asiakaspalvelussa. Mielestäni vaihtelu työtehtävissä virkistää!

Katri Lehtinen Aveo1
Katri Lehtinen
Sisustus- ja tekstiilisuunnittelija
Projektimyynti
Katri Lehtinen Aveo2
X
Katri Lehtinen
Sisustus- ja tekstiilisuunnittelija
Projektimyynti

Tulen Etelä-Pohjanmaalta missä kasvoin ja kouluttauduin tekstiiliartenomiksi. Ulkomailta palattuani sisustus- ja tekstiiliprojektimyynti imaisi mukaansa 12 vuodeksi. Nyt olen tuore Aveolainen ja uusi Vaasalainen. Itse nautin sisustuksessa ihanista tekstiileistä, luonnonmateriaaleista, kauniista ja laadukkaasta työnjäljestä. Värien iloinen runsaus tai harkittu harmonia miellyttää, mutta parasta on nähdä ja aistia aitoa kodikasta persoonallisuutta. Vapaalla olen ulkoilmaihminen ja vietän aikani yhdessä tyttöni kanssa piirrellen, maalaten, kuntoillen ja koirasta haaveillen.

Annica Talus Aveo1
Annica Talus-Slotte
Sisustussuunnittelija
 
Annica Talus Aveo2
X
Annica Talus-Slotte
Sisustussuunnittelija

Olen syntynyt ja kasvanut Vaasassa. Lukion jälkeen pidin välivuoden, jonka aikana valmistelin opintojeni alkamista sisustustekstiilimuotoilijana Turussa. Suoritin työharjoitteluni ja lopputyöni Aveolla minne lopulta jäin töihin. Olen matkustellut ja työskennellyt ulkomailla neljän vuoden ajan ja nyt palannut takaisin sisustussuunnittelijaksi Aveolle. Pidän matkustamisesta, järjestelystä sekä ajanvietosta perheen ja ystävien kanssa. 

Caroline Strandberg Aveo1
Caroline Strandberg
Sisustussuunnittelija
 
Caroline Strandberg Aveo2
X
Caroline Strandberg
Sisustussuunnittelija

Caroline on nimeni, sisustussuunnittelija Aveolla. Olen koulutukseltani sisustus- ja tekstiilimuotoilija. Värit, kuviot ja luonto inspiroi minua. Myös oudot esineet, mikä tekee minusta tavaroiden etsijän ja kaiken mahdollisen tavaran keräilijän. Mielestäni sisustus tulee suunnitella käyttäjälähtöisesti, jotta lopputulos on mahdollisimman persoonallinen ja käyttäjäystävällinen. Kaunista, kestävää JA toimivaa. Yritystilat, valaistus, kylpyhuoneet, lastenhuoneet ja kestävyys ovat suurimpia kiinnostuksenkohteitani sisustuksessa.

Hanna Eklund Aveo1
Hanna Eklund
Sisustus- ja akustiikkasuunnittelija
Äitiyslomalla
Hanna Eklund Aveo2
X
Hanna Eklund
Sisustus- ja akustiikkasuunnittelija
Äitiyslomalla

Syntyperäinen ja vannoutunut Vaasalainen. Opiskellut Kouvolassa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa muotoilua 2007-2011, jonka jälkeen muuttanut takaisin Vaasaan ja aloittanut työt Aveolla. Ennen sisustussuunnittelijan koulutusta työskennellyt mm. sisustus- ja lahjatavaraliikkeessä Vaasassa. Työni on iloni. Harrastan sisustusta, ulkoilua ja kuntosalia. Lähellä sydäntäni on luonto ja meri, nämä toimivat inspiraation lähteenä niin työssä kuin arkielämässäkin.

Annina Hattula Aveo1
Annina Hattula
Sisustussuunnittelija
Äitiyslomalla
Annina Hattula Aveo2
X
Annina Hattula
Sisustussuunnittelija
Äitiyslomalla

Olen Annina Hattula ja toimin Aveon sisustussuunnittelijana Seinäjoella ja Vaasassa. Valmistuin AMK Muotoilijaksi keväällä 2011, jonka jälkeen toimin keittiösuunnittelijana. Olen ollut Aveolainen jo useita vuosia. Työn ohella olen saavuttanut myös Management Institute of Finland Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

 

Intohimonani ovat niin sisustaminen kuin matkustaminen. Matkoillani pidän silmät ja mielen avoimina, jotta saan kerättyä itseeni mahdollisimman paljon uusia ideoita ja muistoja. 

Jonathan Hemming Aveo1
Jonathan Hemming
Sisustussuunnittelija
 
Jonathan Hemming Aveo2
X
Jonathan Hemming
Sisustussuunnittelija

Minua voi kuvailla muotoilijaksi ja iloiseksi nautiskelijaksi, joka on reissannut maailman ympäri palaten lopulta kuitenkin kotikylään. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa tuotesuunnittelijana, puuseppänä, maalarina, rakennuskoordinaattorina ja graafikkona. Nyt haen lisää kokemusta sisustussuunnittelijana Aveolla. Vapaa-ajalla minut voi löytää mereltä tai moottoripyörän päältä kiemuraiselta maantieltä.

Linda Osterholm Aveo1
Linda Österholm
Sisustussuunnittelija, Fysioterapeutti
Äitiyslomalla
Linda Osterholm Aveo 2
X
Linda Österholm
Sisustussuunnittelija, Fysioterapeutti
Äitiyslomalla

Olen kotoisin Vaasasta ja jatkuvasti kehitystä etsimässä. Olen koulutukseltani muotoilija ja fysioterapeutti - kaksi vahvaa kiinnostuksenkohdetta, joista olen saanut kaksi mielenkiintoista ammattia. Kaiken kehityksen ja suunnittelun tulee mielestäni tapahtua asiakaslähtöisesti. Sisustussuunnittelijana haluan toteuttaa asiakkaan haaveet, luoden persoonallisia ja inspiroivia ympäristöjä. 

Sana aveo on latinaa ja tarkoittaa ”jotain jonne kaivata”. Tunnetila voi kuitenkin olla vaikea toteuttaa. Meidän avulla muutat näkymättömän näkyväksi ja teet toiveista tavoitteellisia.