Aveo on iloinen, inspiroiva ja intohimoinen ammattilainen

Kun henkilökemiat kohtaavat, voi tapahtua taikoja. Jotkut väittävät, että osaamme lukea ajatuksia - me kutsumme sitä kuuntelemiseksi. Vahvista näkemyksestä huolimatta meille on tärkeää, että toteutamme sitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin olemme tehneet jo vuodesta 2006.

Tutustu tarkemmin suunnittelutiimiimme:

Aveo Ab Oy
Komossantie 205, 66820 KOMOSSA
Konttoripuhelin: 010 322 36 00
info{at}aveo.fi

Alexandra Vikberg Aveo1
Alexandra Vikberg
 
Alexandra Vikberg Aveo2
X
Alexandra Vikberg

Nimeni on Alexandra ja olen numeroita rakastava paperinpyörittäjä, pian tuore maisteri-tutkinto Hankenilta taskussa. Olen syntynyt ja kasvanut Närpiössä, mutta muutin Vaasaan heti lukion jälkeen ymmärtäessäni että haluan panostaa laskentatoimeen. Vapaa-aikani käytän mielelläni musiikin parissa, mutta silloin tällöin minut voi löytää myös kuntosalilta tai perheen ja ystävien parista.
Aveolla sen sijaan minut näkee yleensä tietokoneen ääressä joko puhelin tai paperinippu kädessä, missä myös viihdyn parhaiten! Voitte bongata minut myös verkkokaupan asiakaspalvelussa. Mielestäni vaihtelu työtehtävissä virkistää!

Hanna Eklund Aveo1
Hanna Eklund
Sisustus- ja akustiikkasuunnittelija
Äitiyslomalla
Hanna Eklund Aveo2
X
Hanna Eklund
Sisustus- ja akustiikkasuunnittelija
Äitiyslomalla

Syntyperäinen ja vannoutunut Vaasalainen. Opiskellut Kouvolassa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa muotoilua 2007-2011, jonka jälkeen muuttanut takaisin Vaasaan ja aloittanut työt Aveolla. Ennen sisustussuunnittelijan koulutusta työskennellyt mm. sisustus- ja lahjatavaraliikkeessä Vaasassa. Työni on iloni. Harrastan sisustusta, ulkoilua ja kuntosalia. Lähellä sydäntäni on luonto ja meri, nämä toimivat inspiraation lähteenä niin työssä kuin arkielämässäkin.

Jonathan Hemming Aveo1
Jonathan Hemming
Sisustussuunnittelija
 
Jonathan Hemming Aveo2
X
Jonathan Hemming
Sisustussuunnittelija

Minua voi kuvailla muotoilijaksi ja iloiseksi nautiskelijaksi, joka on reissannut maailman ympäri palaten lopulta kuitenkin kotikylään. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa tuotesuunnittelijana, puuseppänä, maalarina, rakennuskoordinaattorina ja graafikkona. Nyt haen lisää kokemusta sisustussuunnittelijana Aveolla. Vapaa-ajalla minut voi löytää mereltä tai moottoripyörän päältä kiemuraiselta maantieltä.

Linda Osterholm Aveo1
Linda Österholm
Sisustussuunnittelija, Fysioterapeutti
Äitiyslomalla
Linda Osterholm Aveo 2
X
Linda Österholm
Sisustussuunnittelija, Fysioterapeutti
Äitiyslomalla

Olen kotoisin Vaasasta ja jatkuvasti kehitystä etsimässä. Olen koulutukseltani muotoilija ja fysioterapeutti - kaksi vahvaa kiinnostuksenkohdetta, joista olen saanut kaksi mielenkiintoista ammattia. Kaiken kehityksen ja suunnittelun tulee mielestäni tapahtua asiakaslähtöisesti. Sisustussuunnittelijana haluan toteuttaa asiakkaan haaveet, luoden persoonallisia ja inspiroivia ympäristöjä. 

Sana aveo on latinaa ja tarkoittaa ”jotain jonne kaivata”. Tunnetila voi kuitenkin olla vaikea toteuttaa. Meidän avulla muutat näkymättömän näkyväksi ja teet toiveista tavoitteellisia.