Covid-19 stoppar inte webbhandeln

Webbhandeln fortsätter! Vi tvättar händerna noga många gånger varje dag - allt för att se till att vi inte sprider eventuellt coronavirus vidare. 

På Aveoshop jobbar vi på som vanligt trots coronaviruset. Genom hela kedjan, från varuproducent, via webbshop och till mottagare iakttas särskild försiktighet för att inte sprida smittan vidare. Enligt THL:s överlever viruset relativt korta tider på ytor i olika temperaturer.

Varuproducenter: Våra leverantörer packar och skickar våra beställningar alldeles som vanligt. Tyvärr försenas en del varor på grund av störningar i produktion och leveranser orsakade av covid-19. 

Aveoshop: Här på landsbygden i Vörå har vi gott om plats att hålla avstånd till varandra. Om/när viruset sprider sig hit till vår lilla by Komossa kommer vi att turas om att distansjobba, samt naturligtvis städa och desinficera extra ofta i våra lokaler. Händerna tvättar vi grundligt många gånger om dagen. 

Posten: Enligt THL smittar coronaviruset inte via postförsändelser. Posten iakttar särskild försiktighet för att inte sprida smitta från person till person. Till exempel tar postens personal inte i kundens telefon eller identitetsbevis längre, utan kvitterar med er tillåtelse. Vid hemleverans ringer de på dörren, lägger sedan ned paketet och backar några meter, samt avvaktar tills kunden öppnar och tar emot paketet.

Tillsammans hjälps vi åt att ta Finland och hela världen igenom denna utmanande tid. Tillsammans driver vi Finland framåt och fortsätter vara ett livskraftigt land också när coronaviruset dragit förbi eller åtminstone lugnat ner sig. 

Vi hjälps åt och stöder våra lokala butiker och webbshoppar! Välkommen till Aveo på uppköp.