Muumi suomalaista brandia kampanjahintaan

Finländska designtapeter

Vi är väldigt stolta över våra finländska varumärken. Hos oss hittar du finländska toppvarumärken som Marimekko, Vallila, Pihlgren & Ritola och Sandudd, som erbjuder moderna designtapeter av hög kvalitet som antingen tillverkas eller designas i Finland - eller båda!

Nu är det en bra möjlighet att göra fina fynd inom finländsk design, eftersom de flesta finländska designtapeter är på rea med -20% fram till 23.4. För att underlätta ditt val erbjuder vi under kampanjen 5 finländska tapetprover till endast fraktkostnaden när du använder koden "TUEKOTIMAISTA" i kassan.

Marimekkos Unikko-tapet är för närvarande mycket populär och Vallilas moderna och klassiska mönster har under sin långa historia funnit sin plats i finländska hem. Sandudds Mumintapeter är ett perfekt sätt att införa en touch av finsk stämning i ditt hem. Pihlgren & Ritolas populära papperstapeter är tillverkade med respekt för lång tradition inom finländsk tapetproduktion.

Vi är säkra på att du hittar finländska designdiamanter hos oss som passar just ditt hem. Välkommen att göra fina fynd inom finländsk design!

244 Produkter
/11