Marimekkos nyhetstapeter!

Marimekkos nya tapetkollektion har kommit! Den nya tapetkollektionen är full men välbekanta mönster från Marimekko. 

Marimekkos nyhetstapeter!

 

Marimekko Lintukoto är en romantisk blomtapet i färgerna vitt och grått. Detta är en klassiker i blomtapet sammanhang. Passar fint till kök eller tamburen.

marimekko lintukoto uutuus tapetti

Marimekkor Bo Boo -tapeten är fylld av färgglada bilar. Biltapeten blir säkert en hit i många barnrum. 

marimekko uudet tapetit lastenhuoneen autotapetti

Marimekko Pieni Tiara är dels en romantisk tapet som gör sig väl i gammaldags inredningar men samtidigt också en moden blomstertapet som säkert skulle sitta fint i ett modernt kök. Pieni Tiara passar både som fondvägg eller som en tapet på alla rummets väggar. Mönstret har skapats av designern Erja Hirvi. 

Tapeten finns i tre olika färger!

marimekko tapetti pieni tiara

Marimekon Räsymatto är om något en klassiker. Nu finns det även som tapet, i två färgalternativ. Räsymatto har skapats av Maija Louekari. 

marimekko räsymatto tapetti punainen

Bottna skapad av Anna Danielsson är vad vi kallar en modern klassiker. Mönstret har tidigare funnits som tapet och återkommer nu i sotimentet. Tack vare sitt grafiska och eleganta formspråk passar tapeten in i många skandinaviska hem. Svartvita tapeter hör till våra storsäljare och vi betvivlar inte att Bottna kommer att bli en av dem. Bottna finns i fyra olika färgalternativ.

Marimekko Bottna tapetti mustavalkoinen

Orkanen är en tapet med ett litet mönster, den hittas i 4 färgalternativ.

Carina Seth Andersson har skapat denna år 2016 och tapeten återspeglar följderna av en hård storm. 

 

Marimekko Spalje finns i tre färgalternativ. Den är skapad av Carina Seth Andersson.

Tapeten föreställer en klätterhortensia. Inspirationen till mönstret har Carina Seth Andersson hämtat från sin sommarstuga, av en hortensia som slingrade sig längs en blomsterspaljé. 

marimekko spalje tapetti uutuus

Marimekko Veljekset är designad för att hedra det 100-års självständiga Finland. Tapetens inspiration är från den finska naturen, dens djur och växter. Skapare är Maija Louekari.

marimekko veljekset tapetti maija louekari suomi 100

Yön varjo är allt som allt en fantastisk, mystisk, till och med något dominerande tapet. Denna grafiska tapet med modernt mönster skapar ett fint intryck på en effektvägg i moderna hem. 

Tapetens skapare är Sanna Annukka. Två färgalternativ.

marimekko tapetti yön varjo