Rebel Walls – extraordinära muraltapeter och fantastiska fototapeter

Måttbeställda muraltapeter från Rebel Walls är tuffa, extraordinära, iögonenfallande och unika. Vill du ha något som ingen annan har? Då ska du satsa på en tapet från Rebel Walls. Här visar vi några bästsäljare och favoriter, vilken väljer du?  

Swaying Reed rauhoittava kaislatapetti Rebel Wallsilta R13602

Swaying Reed.

Har du tröttnat på vita väggar och tycker att vanliga tapeter har för litet mönster eller är småtråkiga? Känner du dig redo för ett äventyr och är inte rädd för att sticka ut hakan? Då ska du definitivt spana in Rebel Walls muraltapeter och tapeter!

Vi har valt ut några av våra favoriter och några bästsäljare, kanske du också hittar din favorit här? 

 

Fängslande och rogivande skogsmuraler 

Magical Alley

Old Pine Trees

Forest Bath

Birch Trunks

 

Rebel Walls har en hel uppsjö fantastiska skogstapeter. De bjuder på en hisnande utsikt, är rofyllda och tankeväckande på samma gång. Vart leder vägen i Magical Alley? Vad har de vindpinade tallarna i Old Pine Trees varit med om? Hur mjuk är mossan i Forest Bath? Hur vackra kan inte kala björkstammar vara, som på fototapeten Birch Trunks

 

Dimmiga muraler med lugnande effekt

Misty Forest

Morning Fog

Forest Glade

 

Våra hem ska vara oaser där vi kan koppla av och återhämta oss. Dimmiga skogar är rofyllda, och ett bra val när du vill ha harmoni hemma. Misty Forest bjuder på en tropisk gryning i Amazonas. På muraltapeten Morning Fog smälter skog och dis ihop. Med fototapeten Forest Glade kan man nästan höra hur tyst det är i skogen.

 

Fototapeter med lugna hav och mäktiga berg 

Hampton Pier

Gradient Mountains

Pale Shore

The North

 

Rebel Walls har många fantastiska fototapeter med landskap, inte bara skogar. Hampton Pier har du kanske sett i något väntrum eller kontor någon gång, muralerna från Rebel Walls är mycket populära också i offentliga miljöer. Fototapeten Gradient Mountains föreställer Rainbow Mountains i Kina, som finns med på Unescos lista över världskulturarv. Pale Shore är en rofylld vasstapet, som hämtad från en strand nära dig. Fototapeten The North visar en för oss bekant miljö, våra snötäckta nordiska fjälltoppar. 

 

Trädmuraler som tar oss till djungeln

Secret Garden

Bellewood

Mischievous Monkeys

 

Rebel Walls är så mycket mer än fototapeter. Tecknade eller målade naturmotiv är mycket populära. Secret Garden ger tropiska vibbar, här i en grafisk färgskala. Bellewood med gröna trädkronor återfinns i många olika färgalternativ, liksom också med träd kända för oss här i Norden på muraltapeten Scandinavian Bellewood. Muraltapeten Mischievous Monkeys tar oss med till djungeln, hittar du aporna som gömmer sig bland bladen?

 

Blommiga muraler är maffiga konstverk

Blooming

Harmony

Alice's Garden

Porcelain

 

Blommiga muraler är helt fantastiska konstverk på väggen! Muraltapeten Blooming är som en oljemålning av en intensiv, tätt mönstrad blombukett. Harmony igen, är lugn i färgsättningen och skapar harmoni. Alice's Garden tar oss med till en blomsteräng i Alice i Underlandets värld. Porcelain är som en blå, kantstött och krackelerad kaffekopp i porslin.

 

Fantasirika och färgglada muraler till barnrummet

Woods of Wonder

The Rabbits Playground

May Meadow

 

I barnrummet får tapeterna gärna vara lekfulla och färgglada, och sådana har Rebel Walls också många av i sortimentet. Med muraltapeten Woods of Wonder med gigantiska svampar känns det som att du krympt i storlek. The Rabbits Playground sätter fart på fantasin med skogens djur som är redo för nya äventyr. Blommiga May Meadow är som en färgsprakande och glad blomsteräng, en muraltapet som passar lika bra i barnrummet som i övriga hemmet.

 

Grafiska, abstraka och färgsprakande muraler

Opulence

Color Clouds

Balance

Frozen Moment

 

Rebel Walls muraler har inte bara naturmotiv, de är också abstrakta, färgsprakande och helt fantastiska konstverk. Muraltapeten Opulence har ett grafiskt, pulserande mönster, här med marmoreffekter som gör den ännu lyxigare. Color Clouds är en explosion av färger, tuff men tar ändå inte över rummet helt. Balance med gigantiska löv hittar inspirationen i yogan, en tapet som bjuder in till balans och självreflektion. Och så Frozen Moments, en fototapet som fångar en bråkdels sekund, just i det ögonblicket när en turkos färgdroppe möter friskt vatten. Häftiga muraler, eller hur?

 

Kartmuraler som fascinerar alla resenärer

Animal World

School Atlas

Rainbow World

 

Rebel Walls är kända för sina världskartor. Det roliga är att fastän världen ser likadan ut, kan de olika kartmuralerna ha helt olika utseende. Animal World visar var djuren bor, School Atlas visar en världskarta som vi minns den från skoltiden, och Rainbow World är en akvarellmålning i regnbågens alla färger.

 

Muraltapeter med industriell touch

Perspective Manoir

Industrial Ivory

Battered Wall

Steel

 

Rebel Walls har en hel drös med häftiga muraler i industriell stil. De är så speciella, så du kan fundera på om du sitter hemma i ditt eget hem eller i en industrihall någonstans. Perspective Manoir är en av många spännande tapeter med husfasader och fönster. Industrial Ivory är som en rappad och nött tegelvägg, man vill gå fram och känna om färgen lossnar. Battered Wall är som ett konstverk av olika tapetlager som flagnar av i ojämnt mönster. Steel - är muraltapeten lika rostig och skrovlig som den ser ut?

 

Vanliga tapeter med det lilla extra

Anglessy

Amazon

Carnaby

 

Rebel Walls har länge specialiserat sig på enbart muraler. Nyligen lanserades tapetkollektionen Oddity med vanliga non woven-tapeter. I kollektionen finns sexton härliga tapetmönster som är minst lika speciella som muralerna. Tre av tapeterna i kollektionen är Anglessy, med ett tätt mönster av blad och blommor, Amazon, som bjuder på upptäcksfärd i regnskogen, och Carnaby, med ett romantiskt och bohemiskt blommigt mönster.

 

Hittade du ingen favorit bland vårt urval ovan? Ingen panik, det finns över 200 till Rebel Walls-muraltapeter och tapeter i vårt sortiment. Dem kan du spana in här (klicka på länken).

 

Det här är Rebel Walls

  • Rebel Walls grundades 2012 i Sverige. Tillverkningen sker i Borås, där också designstudion finns. 
  • Alla tapeter och muraltapeter trycks digitalt och efter beställning. De är skräddarsydda efter kundens önskemål och väggmått. Muraltapeterna kan ha obegränsat antal färger och saknar mönsterrapporter. De har en len och matt yta som känns exklusiv och skapar en skön känsla.
  • Tapeterna trycks på FSC-märkt non woven-papper. Tapetlimmet, som ingår i alla köp, är gjort av modifierad potatisstärkelse. Tapeterna är brandklassade enligt europeisk standard för tapeter (EN ISO 11925-2).
  • Företaget använder grön el från förnybara energikällor. Tack vare att tapeterna trycks först när beställningen är gjord, har Rebel Walls inget stort tapetlager.
  • Rebel Walls tillverkar också skräddarsydda tapeter efter kundens önskemål. Ta kontakt med oss om du till exempel vill göra en muraltapet av ett eget fotografi. 

källa: rebelwalls.com

 

Mera inspiration hittar du här:

Boråstapeter lanserar måttanpassade tapeter

Tio favorittapeter från Duro

Marimekkos nya tapeter - många favoritmönster

Tio favorittapeter från svenska Sandberg

Tio favorittapeter från Cole & Son

William Morris tapeter - tio favoriter

Pihlgren & Ritola - finländska papperstapeter med traditioner

Laura Ashleys tapeter - tio favoriter

Majvillan Poetry - härliga barntapeter till alla rum