Referenssit

X
Erääseen Raippaluodon vanhoista tehdasrakennuksista toteutettiin huippuluokan musiikkistudio, Midas Studios. Aveo sai kunnian suunnitella ja toteuttaa sisustuksen, joka pohjautuu ruotsalaisen Ingemar Ohlsson Audio Data Labin tekniseen suunnitteluun. Kokonaisuus koostuu kahdesta äänitysstudiosta, laulutilasta, ohjauskeskuksesta sekä konttoritiloista ja loungesta.
X
KWH-konsernin edustustiloihin Keppo Gårdeniin tarvittiin isompi tila luennoille ja koulutuksille. Aveo vastasi kartanon vanhassa tallirakennuksessa sijaitsevien luentotilojen, suurkeittiön, juhlasalin sekä wc-tilojen sisustussuunnittelusta ja remontoinnista. Haasteeksi muodostui sovittaa uusi sisustus vanhan tallirakennuksen ulkokuoreen. Remontissa on käytetty kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, valaistus on suunniteltu toimimaan niin päiväsaikaan kuin iltaisin sekä erilaisiin tapahtumiin sopiviksi. Myös akustiikka otettiin huomioon suunnittelussa.
X
Pääsimme suunnittelemaan tv-studion pelimaailman ympärille sijoittuviin kuvauksiin. Studio sijaitsee Vaasassa vanhassa Vesioikeuden talossa, jonka tunnelma kauniine merimaisemineen haluttiin huomioida tilan suunnittelussa. Kuvauksien kannalta tuli huomioida, että seinissä ei käytetä valkoista pintaa, tilassa ei kaiu eikä synny heijastuspintoja. Tilaan mielenkiintoa syntyi yhdistämällä erilaisia pintoja, kuten Kalklitir -maalia, lattian kudottu vinyylipohjainen matto sekä tilanjakajana toimivia vanhoja puulaatikoita. Rouheat detaljit tuovat tilaan särmää ja ovat myös tuttuja Aveon verkkokaupasta.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
050 57 40 420