Referenssit

Koivulahden Säästöpankki
Koivulahden Säästöpankki vaihtoi tilojansa Vaasan keskustassa, ja samalla saatiin tarkoituksenmukaisemmat tilat niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Pankin panostus asiakaspalveluun asetti uusia vaatimuksia toimistotilalle, ja tämän vuoksi he palkkasivat Aveon suunnittelemaan remontin. Asiakkaan ja henkilökunnan toiveet ja tarpeet on otettu huomioon ja luotu moderni ja raikas tila, jonka ohjenuorina toimivat mm. kierrätys ja paikalliset yhteistyökumppaneiden käyttäminen. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli Säästöpankkiryhmän graafinen profiili, joka perustuu sinisen ja vihreän eri sävyihin. Samat sävyt jatkuvat seinillä, lamelliverhoissa sekä huonekaluissa ja tekstiileissä.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
050 57 40 420