Referenssit

X
Svenska Handelshögskolan sai uuden ilmeen ruokailu- ja opiskelutiloilleen Vaasassa. Kauppakorkeakoulun tilat uusittiin mm. raikkailla kalustevalinnoilla, joissa kiinnitettiin huomiota kestävyyteen sekä laatuun. Opiskelijoille luotu ryhmätyötila on inspiroiva ympäristö sekä yksityiseen että tiimityöskentelyyn. Tämä näyttävä kokonaisuus on luotu runsaan materiaali- ja värikirjon avulla, lopputuloksena kuitenkin harmoninen sisustus.
X
Ammattikorkeakoulun Yrkeshögskolan Novian Vaasan Wolffintien toimipisteen auditorion, aulan sekä yhden opiskelutilan muutoksessa haluttiin luoda raikkaampi ja modernimpi oppimisympäristö, joka on muunneltavissa erilaisiin luento- ja koulutustilaisuuksiin. Entuudestaan toimivien ratkaisujen ympärille laadittiin värikäs ja korkealaatuinen sisustussuunnitelma uusien värien, kalusteiden, tekstiilien ja osittaisten pintamateriaalien avulla – lopputuloksena viihtyisä ja inspiroiva kouluympäristö!
X
Kristiinankaupungin ytimessä sijaitseva turistitoimisto muutti uusiin tiloihin ja muuton yhteydessä tiloihin suunniteltiin kokonainen ilmeen uudistus. Uudet modernit tilat toimivat niin turistien palvelupisteenä kuin paikallisten asukkaiden infopisteenä, ja tästä syystä oli tärkeää huomioida tilojen monikäyttöisyys sekä informatiivisuus.
X
Länsirannikon Eläinklinikan tilat Vaasassa saivat uuden ilmeen juhlavuoden kunniaksi. Aveo pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan heille uudet käytännölliset ja raikkaat tilat. Tilasuunnittelussa tuli ottaa huomioon asiakaskunta, joka koostuu sekä ihmisistä että lemmikkieläimistä. Suunnittelussa kiinnitettiin erityisesti huomiota rauhalliseen värimaailmaan, materiaalien puhtaanapitoon, käytännöllisyyteen sekä akustiikkaan. Vaimentavaa materiaalia lisättiin kattoon sekä osassa tiloissa myös seinille. Odotustilan akustiikka oli tärkeässä osassa, sillä tilassa saattaa samaan aikaan olla useampikin äänekäs potilas odottamassa omaa vuoroaan. Myös viherkasvit saivat luvan sijoittua lattian sijasta kattoon.
X
Sydmedin upouudet tilat Närpiössä kattavat 500 neliömetriä. Projektin suunnittelussa huomioitiin asiakkaan toiveet toimivista tiloista, jonka sisustuksessa nousisi esiin erityisesti yrityksen logo sekä värimaailma. Yhdessä Sydmedin kanssa on Aveon suunnittelijatiimi luonut ergonomisesti toimivan fyysisen ympäristön, johon on poimittu monia uusia teknisiä ratkaisuja. Ergonomia on huomioitu erityisesti säädettävissä kalusteissa, konttorilogistiikassa sekä valaistuksessa ja akustiikassa.
X
Lukion käyttämättömään tilaan toivottiin uudistusta ja uusia ideoita. Huoneeseen suunniteltiin ja toteutettiin opiskelijoille kohdistettu työtila, joka luo mahdollisuudet niin yksityiseen kuin ryhmätyöskentelyyn. Virallisempiin tapaamisiin tarkoitettu kokoushuone on erotettu tilasta kevyellä ja ääntä eristävällä lasiseinällä, jotta muiden työskentely ei häiriintyisi.
X
Isonkyrön kirjasto toivoi kasvojen kohotusta niin nuorten kuin lasten osastolle. Nuoret pääsivät esittämään omia toiveitaan, jotka huomioitiin tilan suunnittelussa. Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota tilan akustiikkaan ja näin ollen sijoitettiin akustista materiaalia seinille. Tekstiilien avulla tuotiin tiloihin väriä. Lasten puolelle sijoitettiin sohva, joka toimii paikkana lukuhetkille. Myös nuorten puolelle eurolavoista toteutetut sohvat toimivat peli- ja lukupaikkana. Nuoret pääsivät myös osallistumaan tilan toteutukseen omilla kädentaidoillaan.
X
Koivulahden Säästöpankki vaihtoi tilojansa Vaasan keskustassa, ja samalla saatiin tarkoituksenmukaisemmat tilat niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Pankin panostus asiakaspalveluun asetti uusia vaatimuksia toimistotilalle, ja tämän vuoksi he palkkasivat Aveon suunnittelemaan remontin. Asiakkaan ja henkilökunnan toiveet ja tarpeet on otettu huomioon ja luotu moderni ja raikas tila, jonka ohjenuorina toimivat mm. kierrätys ja paikalliset yhteistyökumppaneiden käyttäminen. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli Säästöpankkiryhmän graafinen profiili, joka perustuu sinisen ja vihreän eri sävyihin. Samat sävyt jatkuvat seinillä, lamelliverhoissa sekä huonekaluissa ja tekstiileissä.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
050 57 40 420