Referenssit

X
Tämä keittiö koki suuren muodonmuutoksen uusien keittiökalusteiden, pintamateriaalien ja valaistuksen avulla. Moderni, valkoinen mutta silti lämminhenkinen keittiö syntyi toimivassa yhteistyössä Aveo Bygg Rakennuksen ja Vaasan Puustellin kanssa. Laadukas kalustekokonaisuus viimeisteltiin kodikkailla tekstiileillä ja ilmettä antavilla valaisimilla. Mitä olisikaan toimiva keittiösuunnittelu ilman monipuolista valaistussuunnittelua?
X
Laadimme sisustussuunnitelman kauniiseen Jämerä kivitaloon Seinäjoen asuntomessuille 2016. Sisustuksen avainsanoina toimivat laadukkuus, kestävyys ja toimivuus. Talon sisustus seuraa yhtenäistä linjaa kaikissa tiloissa, niin valaistuksen, pintamateriaalien kuin tekstiilien avustamana.
X
Tämä valoisa ja kodikas keittiö syntyi yhdessä puusepän kanssa. Keittiösuunnittelu on tehty tarkasti jokaista yksityiskohtaa myöten ja räätälöity täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keittiön sisustussuunnitelma on nivottu sopimaan talon muuhun sisustustyyliin toistamalla kodin muissa tiloissa esiintyviä yhteensopivia materiaaleja. Ylellinen ja korkealaatuinen keittiö - oikea helmi!
X
Rakennamme konseptiasuntoja luodaksemme uniikkeja asumismahdollisuuksia. Aveo remontoi ja sisustaa asuntoja erilaisten konseptien pohjalta. Voimme esimerkiksi rakentaa kodin, joka on suunniteltu nimenomaan aamuvirkulle jalkapalloharrastajalle. Juuri sitä on konseptiasunto.
X
Aveon sisustussuunnittelutiimi on suunnitellut kokonaisuudessaan tämän arkkitehdin suunnitteleman talon sisäpuolen. Pintamateriaalit, kalusteet, tekstiilit ja pienemmät yksityiskohdat on suunniteltu luomaan viihtyisä ja tervetulleeksi toivottava sisustus perheelle ja heidän ystäville. Tämän kohteen erikoisuus on tilavuus: kolmikerroksinen talo toimii sekä perheen kotina että työpaikkana. Kaikille toiminnoille on omat tilansa. Lopputulos on kaunis koti, jonka sisustus on pehmeä, moderni sekä ajaton huomioiden perheen toiveet ja tarpeet. Rakentaja: Aveo Bygg Rakennus, arkkitehti: Johan Ångerman.
X
Aveon suunnittelema ja Aveo Bygg Rakennuksen toteuttama koti sijaitsee kauniilla paikalla Vaasassa, jossa luonto on suuressa roolissa. Inspiroiduimme ympäristöstä ja lähdimme päivittämään tämän kauniin kodin 2000-luvulle käyttäen ajattomia ja luonnonläheisiä materiaaleja. Valoisuus ja luonnonläheisyys jatkuu läpi koko tyylikkään kodin.
X
Aveo sai tehtäväkseen suunnitella sisustus Lemminkäisen uuteen 2-kerroksiseen rivitalo-osakkeeseen Seinäjoella. Yhteistyössä asiakkaan kanssa Aveo suunnitteli kokonaisuuden, jossa pintamateriaalit, kiintokalusteet ja valaisimet noudattavat yhtenäistä linjaa. Lopputuloksena syntyi upea koti, jonka sisustus on moderni ja ajaton.
X
Aveo suunnitteli ja remontoi uuden sisustuksen 90-luvun arkkitehdin suunnittelemaan rivitaloasuntoon. Lämminhenkinen koti remontoitiin kahdessa vaiheessa, ensin kylpyosasto, ja myöhemmässä vaiheessa keittiö, olohuone ja makuuhuone. Uusien pintamateriaalien ja valaistuksen avulla saatiin koti päivitettyä 2000-luvulle, vaikka asunnossa jo olemassa olevaa luonnetta kunnioitettiinkin välttämällä radikaaleja ratkaisuja. Asiakkaat valitsivat Aveon etsiessään kokonaisvaltaista toimijaa, joka hoitaisi projektin täysin suunnittelusta toteutukseen.
X
Nelihenkisen perheen kodin pitkä suunnitteluprosessi alkoi uudiskohteen vesipisteiden sijoittelusta, jatkuen valaistussuunnittelun, materiaali- ja kalustevalintojen kautta kokonaisuuteen, joka koostui yhdestätoista harmonisesti toisiinsa yhdistyvästä erikokoisesta ja -näköisestä huoneesta. Omakotitalon yleisilme on kotoisan moderni herkullisine yksityiskohtineen.
X
Ilmajoella vuonna 1938 rakennettu noin 160-neliöinen hirsitalo remontoitiin uuden perheen nykytarpeisiin sopivaksi. Suvussa kulkenut talo suunniteltiin ja remontoitiin vanhan talon henkeä kunnioittaen. Materiaaleiksi valittiin muun muassa hengittäviä paperitapetteja, hirsiseiniä jätettiin näkyviin ja keittiö toteutettiin paikallisen puusepän avulla juuri talon henkeen sopivaksi. Uusien materiaalien, kalusteiden, tekstiilien ja valaistuksen avulla saatiin toteutettua kodikas sisustus nuorelle perheelle.
X
Vanhemman talon yläkerrassa sijaitseva kylpyhuone suunniteltiin ja toteutettiin jatkamaan talon modernin sisustuksen linjaa. Erikoisesta katon muodosta ja suurista ikkunoista huolimatta tila saatiin käytännölliseksi, unohtamatta luksusta, jota näkyy muun muassa hohtavissa materiaaleissa, valopeilissä sekä kristallivalaisimessa.
X
Toteutimme myyntistailauksen Vaasan Ammattiopiston rakentamaan valoisaan ja ylelliseen asuntoon Vaasan Metsäkalliossa, joka sijoittuu kivenheiton päähän Kivihaan ostoskeskuksista. Kohteen pohjaratkaisu on erittäin toimiva esimerkiksi kasvavalle lapsiperheelle. Asunnon hulppea kattokorkeus ja avarat pinnat luovat lukemattomia kalustusmahdollisuuksia, unohtamatta suuria terasseja kesäisin.
X
Avara pohjaratkaisu, oma sauna, parkettilattiat, lasitettu kulmaparveke sekä moderni kylpyhuone - koti Keltavuokossa tarjoaa huoletonta ja viihtyisää asumista työpaikkojen ja luonnon lähellä. Olemme yhteistyössä Lemminkäisen kanssa sisustaneet yhden kaksion antaaksemme sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin suunnitellut neliöt voidaan käyttää.
X
Onnistunut myyntistailaus nopeuttaa kohteen myyntiä. Yhteistyökumppanimme Lemminkäinen on tilannut stailauksen osaan myynnissä olevista kohteistaan. Tällä kertaa kyseessä oli Laihialla sijaitseva Asunto Oy Laihian Myllyhovi, johon kuuluu kaksi viisikerroksista kerrostaloa avaralla näköalalla.

Tilaa ilmainen ja inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
050 57 40 420