Aveo sisustussuunnittelu Vaasa 2
 1. Kartoitus
 2. Konsultointi
 3. Suunnittelu
 4. Urakointi
 5. Seuranta

Aveo suunnittelee aistitiloja

Taitavasti suunniteltu tila puhuttelee kaikkia aisteja ilman, että suunnitteluun kiinnittää erityistä huomiota. Yksityiskohdat luovat yhdessä vahvan vaikutelman, joka kannattelee toimitilaa erilaisissa olosuhteissa. Meidän tehtävämme on muokata tiloja hienovaraisesti - ainutlaatuisuutta aistien, tilan kirjoittamattomia sääntöjä kunnioittaen. Kokonaisvaltainen ajattelutapamme ei kuitenkaan tingi laadusta. Voit luottaa siihen, että jokainen toteutuksemme kestää arkipäivästa toiseen.

IHOPSLAGEN BLOMMA SUOMENKIELINEN

Toimitila ei ole koskaan valmis, koska sen parhaat puolet paljastuvat käytön jälkeen. Siksi seuraamme tilan kehitystä ja autamme tarvittaessa sen kehityksessä.

Projektin seuranta jakautuu kolmeen osaan:

 • 1. Ensimmäinen lopputarkastus
  (asiakas + työnjohtaja) projektin loppuvaiheessa.
 • 2. Varsinainen lopputarkastus
  (asiakas + työnjohtaja + sisustussuunnittelija) n. 1 kk käyttöönotosta.
 • 3. Vuositarkastus
  1 v. käyttöönotosta.

Kartoituksesta kokonaisurakointiin

Huoneen ilmapiirin voi aistia heti ovella. Usein tilankäyttäjän on kuitenkin vaikea sanoa, miksi esim. toimisto ei täysin täytä sille asetettuja vaatimuksia. Kartoituksen ja konsultoinnin tarkoituksena on tarkastella toimitilaa eri näkökulmista (esim. ergonomia, valaistus, akustiikka) ja arvioida miten sitä voisi kehittää sisustuksen avulla. Uuden toimitilan sisustus alkaa aina analyysistä, jossa selvitämme, miten työympäristö edistää tilalle asetettuja tavoitteita. Kiinteistölähtöisyyden sijaan uskomme käyttäjälähtöisyyteen ja tilalähtöisyyden sijaan palvelulähtöisyyteen. Laajan ja laadukkaan yhteistyöverkoston ansiosta voimme myös toteuttaa sisustuksen erittäin kustannustehokkaana kokonaisurakointina, yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Lisätietoja, ota yhteyttä

info@aveo.fi
050 57 40 420

Sisustussuunnittelija maksimoi tilan hyödyn. Tilaa inspiroiva tilakartoitus tai jätä yhteydenottopyyntö.

info@aveo.fi
050 57 40 420