Muumi suomalaista brandia kampanjahintaan

Suomalaiset designtapetit

Olemme todella ylpeitä suomalaisista brändeistämme. Meiltä löydät suomalaiset huippubrändit, kuten Marimekko, Vallila, Pihlgren & Ritola ja Sandudd, jotka tarjoavat moderneja ja laadukkaita designtapetteja, jotka on joko valmistettu tai suunniteltu Suomessa - tai molempia!

Nyt on hyvä tilaisuus tehdä löytöjä suomalaisen designin parissa, sillä suurin osa suomalaisista designtapeteista on tarjouksessa -20% aina 23.4 asti. Helpottaaksemme valintaasi saat kampanjan ajan 5 suomalaista tapettinäytettä vain postikujen hinnalla käyttäessäsi kassalla koodia "TUEKOTIMAISTA".

Marimekon Unikko tapetti on tällä hetkellä erittäin suosittu ja Vallilan modernit sekä klassiset kuosit ovat pitkän historiansa aikana löytäneet paikkansa suomalaisista kodeista. Sanduddin Muumitapetit ovat täydellinen tapa tuoda kotiisi ripaus suomalaista tunnelmaa. Pihlgren & Ritolan suositut paperitapetit ovat taas pitkän linjan suomalaisen tapetti tuotannon perinteitä kunnioittaen valmistettuja. 

Olemme varmoja, että löydät meiltä suomalaisen designin helmet, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Tervetuloa tekemään löytöjä suomalaisen designin parissa!

244 Tuotteet
/11