Referenser

X
Detta kök genomgick en förändring med hjälp av nya köksmöbler, ytmaterial och belysning. Ett modernt vitt kök men med en varm känsla förverkligades i samarbete med Aveo Bygg Rakennus och Puustelli i Vasa. Helheten av högkvalitativa möbler toppades med hemtrevliga textilier och stämningsfulla lampor. Vad vore en fungerande köksplanering utan en mångsidig belysningsplanering?
X
Till bostadsmässan i Seinäjoki 2016 skapade vi en inredningsplanering för ett vackert Jämerä stenhus. Som ledord för inredningen fungerade "kvalité, hållbarhet och funktionalitet. Inredningen i huset följer en gemensam linje i alla rum med hjälp av belysningen, ytmaterialen och textilierna.
X
Detta ljusa och hemtrevliga kök föddes i samarbete med en snickare. Köksplaneringen är noggrant gjort in i varenda detalj och skräddarsydd helt enligt kundens önskningar och behov. Köket matchar resterande inredning i huset eftersom samma ytmaterial har genomgående använts. Ett lyxigt kök av hög kvalité - en riktig pärla!
X
Vi bygger konceptbostäder för att skapa unika möjligheter för boende. Aveo renoverar och inreder bostäder enligt olika koncept. Vi kan till exempel bygga ett hem, som är designat uttryckligen för en morgonpigg fortbollsspelare. Det är det som en konceptbostad går ut på.
X
Aveos inredningsplanerare har inom ramen för husets väggar planerat hela inredningshelheten. Fasta ytmaterial, möblering, textilier och detaljer för att skapa en skön och välkomnande inredning för familjen och deras vänner. Speciellt för detta hus är rymden. Huset som är i tre våningsplan, är både familjens hem och arbetsplats. Det finns gott om plats för alla sysslor. Slutresultatet är ett vackert hem där inredningen är mjuk, modern men tidlös med utgångspunkt i familjens önskemål och behov. Byggnationen är utförd av Aveo Bygg Rakennus. Arkitekt: Johan Ångerman.
X
Hemmet som planerats av Aveo och renoverats av Aveo Bygg Rakennus ligger på en naturskön plats i Vasa. Vi tog inspiration från den omgivande miljön och uppdaterade det här vackra hemmet till 2000-talet genom att ta in tidlösa och naturliga material. Det ljusa och naturnära går som en röd tråd genom hela huset.
X
Aveo fick som uppgift att planera inredningen till Lemminkäinens nya 2-våningsradhus i Seinäjoki. I samarbete med Aveo planerades helheten, där ytmaterialen, de fasta möblerna och belysningen följer samma linje. Slutresultatet blev ett vackert hem där inredningen är modern och tidlös.
X
Aveo planerade och renoverade en arkitektritad radhuslägenhet från 90-talet. Hemmet renoverades i två olika steg, först spaavdelningen och senare köket, vardagsrummet och sovrummet. Med hjälp av nya ytmaterial och belysning blev hemmet igen passade för 2000-talet. Eftersom huset från förut hade en viss karaktär, respekterades denna genom att inte göra speciellt radikala förändringar. Kunden valde Aveo eftersom de ville ha en enda leverantör, som skulle sköta allting från planeringen till verkställandet.
X
Den långa planeringsprocessen för ett fyra personers hem började med placeringen av det nya hemmets vattenposter, fortsatt med belysningsplaneringen och material- och möbelval för att få till helheten. Helheten består av elva rum i olika storlekar med olika utseenden som på ett harmoniskt sätt är fästa i varandra. Egnahemshusets allmänna uttryck är hemtrevligt modernt med snygga detaljer.
X
160 m2 stort timmerhus byggt 1938 i Ilmajoki renoverades för att passa den nya familjens behov. Huset hade funnits i släkten och planerades och renoverades med respekt för husets gamla anda. Som material valdes bl.a. papperstapeter som andas, timmerväggar lämnades synliga och köket skapades med hjälp av en lokal snickare exakt passande för det gamla husets anda. De nya materialen, möblerna, textilerna och belysningen gjorde en hemtrevlig inredning möjlig till en ung familj.
X
Badrummet i ett gammalt hus i centrum av Vasa skulle förnyas i samma stil som den moderna inredningen i resten av bostaden. Trots den ovanliga formen på taket och de stora fönstren blev utrymmet funktionellt. De skimrande materialen, ljusspegeln och kristallkronan gav en rejäl dos lyx åt badrummet.
X
Vi försäljningsstajlade en ljus och lyxig lägenhet i Skogsberget som Vasa Yrkesinstitut har byggt ett stenkast ifrån Stenhagas köpcentrum. Objektet har en välfungerande planlösning som lämpar sig utmärkt tex för en växande barnfamilj. Lägenhetens fantastiska takhöjd samt öppna ytor skapar förutsättningar för olika möbleringsmöjligheter. Icke att förglömma de stora terassytorna utomhus sommartid.
X
En öppen bottenplan, eget bastu, parkettgolv, inglasad hörnbalkong samt ett modernt badrum - ett hem vid Gulsippan erbjuder lätt och trivsamt boende nära arbetsplatser och naturen. Vi har i samarbete med Lemminkäinen inrett en tvårummare för att ge dig en uppfattning om hur dessa välplanerade kvadratmeter kan användas.
X
En lyckad styling kan påskynda lägenhetens försäljningstid. Vår sammarbetspartner Lemminkäinen har beställt styling till en del av deras fastigheter. Den här gången var det Asunto Oy Laihian Myllyhovi, dit hör två höghus med fem våningar och öppen utsikt.

Beställ en inspirerande utrymmeskartläggning eller skicka en kontaktbegäran

info@aveo.fi
050 57 40 420