Referenser

X
Silmäasema är beläget i Wasaborgs historiska och vackra byggnad i centrum av Vasa. Aveo fick förmånen att planera Silmäasemas utvidgade butiksutrymmen samt ibruktagna källarplan. Ledorden för planeringen var att skapa ett ljust och fräscht utrymme, icke att förglömma Silmäasemas kännspaka lila färg som behölls i form av diskreta textilier och belysning. I den utvidgade delen ville man respektera husets historiska karaktär genom att lyfta fram det i olika detaljer. En pigg tapetvägg gav utrymmet ett lyft. I källarutrymmet skapades kontor- samt mötesutrymmen i en för utrymmet lämplig stil där man bibehållit en distinkt källarkänsla som ändå är ljus och välfungerande. Utrymmet skall inbjuda till arbetsro, möten och gemytliga kundkvällar.
X
När Dermoshop utökade sitt sortiment med sminkprodukter behövdes ett utrymme i aulan för den nya serien. Utrymmet skulle tydligt skilja sig från företagets övriga sortiment. För att skapa en enhetlig linje återspeglar inredningen samma mattsvarta och glansiga färger som används i sminkprodukternas förpackningar. Tack vare draperiet bakom produkthyllan kan aulan lätt förvandlas till en fotostudio.
X
Anvias butik i Seinäjoki behövde förnyas eftersom företagets försäljningsprodukter förnyats. Dessutom skulle butiken fungera som en trivsam miljö både för kunder och anställda. Utrymmena som planerades var sammanlagt ca 130m² och bestod av arbetspunkter och försäljningsdiskar, hyllor för produkter broschyrer samt en väntplats för kunderna.
X
Värimies butiken i Seinäjoki kontaktade Aveo och både personalens utrymmen och konferensrummet planerades och renoverades fullständigt. Kundens önskan var att lyfta fram den röda nyans, som hittas i företagets logo, i personalutrymmena och således få en fräsch miljö för personalen. Till konferensutrymmet önskades istället en mera hemtrevlig känsla med rikligt med mörkare nyanser. Akustiken i konferensutrymmet förbättrades med 3D-paneler som målades enligt inredningsplanerarens färgplanering.

Beställ en inspirerande utrymmeskartläggning eller skicka en kontaktbegäran

info@aveo.fi
050 57 40 420