Pohjanmaatarjotin tulee metsänvihreänä - Pohjanmaa sarja kasvaa

Ostrobothnia sarjan uutuudet ovat Pohjanmaa tarjottimen uusi väri metsän vihreä, leikkuulaudat, joita voidaan käyttää myös tarjoilualustoina keltaisena ja harmaana, sekä ruoka- ja kahvi servetit.

Österbottenbrickan kommer i skogsgrönt - Ostrobothnia-serien växer

Pohjanmaa tarjotin, joka kuuluu Ostrobothnia sarjaan on saanut uuden metsänvihreän värin. Sarja sisältää nyt tarjottimia, servettejä, leikkuulautoja ja keittiöpyyhkeitä. Ostobothia on saanut lämipimän vastaanoton Pohjanmaalaisita ja odotammekin nyt kommentteja ja mielipiteitä syksyn uutuuksista.

Ostrobothnia sarjan kaikki tuotteet ovat valmistettu ympäristö ja kestävyyttä ajatellen. Ostrobothnia tuotteilla on sertifikaatit vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Yksi esimerkki on, että Pohjanmaa tarjotin on valmistettu FSC-sertifioidusta koivulevystä. Tarjotin kestää konepesua ja on suunniteltu siten, että se pitää värin ja muodon vuosikymmenien ajan. Servettimmekin on joutsenmerkittyjä.

 

Voit lukea lisää yksittäisistä tuotteista klikkaamalla alla olevia pieniä kuvia. Aina voit tietysti ottaa myös meihin yhteyttä!