Edut Aveon valinnassa

Nyttan av att anlita Aveo

Kun uutta rakennusta rakennetaan, tiloja suunnitellaan ja lopuksi vielä sisustetaan liiketoiminnalle sopivalla tavalla, täytyy lukemattomia asioita ottaa huomioon. Sydmedi päätti jo aikaisessa vaihessa ottaa Aveon mukaan uuteen projektiinsa – tämä olikin lopputuloksen kannalta ratkaisevaa.
Konserninjohtajan Mikael Fredman ja yksikönpäällikön Majvor Wärn ovat vakuuttuneet siitä, että heidän päätös palkata sisustussuunnittelija oli aivan oikea.
-  Aveo ja Annica ovat olleet suureksi avuksi. Meillä ei olisi ikinä ollut aikaa suunnitella sisustusta eikä myöskään tietoja ja taitoja sen tekemiseen. Meillä on ollut täysi työ osallistua rakennuskomitean kokouksiin sekä käsitellä itse rakennukseen ja yritystiloihin liittyviä kysymyksiä, Majvor kertoo.

 

Annica Talus lähti liikkeelle lattian väristä ja Sydmedin omista toiveista tunnelmaan kun hän suunnitteli sisustuksen.
 

Jokaisella tilalla on persoonallisuus

Mikael on samaa mieltä.

- Suunnittelua ajatellen tila on ollut haastava, sillä arkkitehti valitsi oranssin lattian. Emme olisi itse uskaltaneet valita kyseistä väriä.  Nyt kun suunnitelmat ovat valmiina ja näemme palasista muodostuneen kokonaisuuden, uskon, että saamme todella upeat tilat Närpiöön. Lattian väri on johtanut myös siihen, että muut värivalinnat ovat rohkeammat ja kaiken takana on selvä ajatus. Näin saadaan aikaa se oikea tunnelma.

- Tila viestittää aina jotain, Majvor kertoo. Se antaa kuvan yrityksestä ja sen henkilökunnasta, sillä on persoonallisuus ja se vaikuttaa myös asiakasviihtyvyyteen.  Henkilökunnalle on erittäin tärkeää, että heidän työympäristö on viihtyisä, hän lisää.

 

Konsernijohtaja Mikael Fredman toteaa, että Aveolla oli haastetta kerrakseen rohkeaa lattianväriä ajatellen.
 

Jokaisen projektin takana on tiimi

Annica Talus, joka on suunnitellut Sydmedin uudet tilat huomauttaa, että vaikka asiakas useimmiten tapaa vain yhden suunnittelijan, löytyy projektin takaa aina koko tiimi.

- Aveolla on talo täynnä ammattilaisia ja se hyödyntää myös asiakasta. Tämä on tärkeää vaikka vain yksi henkilökunnasta näkyisikin ulospäin, hän tähdentää. Aveo voi hoitaa koko paketin, avaimet käteen-projektina rakennuspalveluista sisustukseen, tai niin kuin Sydmedin tapauksessa, vain sisustussuunnittelun.
- Tällaisissa projekteissa kaikilla on mahdollisuus keskittyä juuri siihen missä ovat parhaita – aika ei riitä kaikkeen, Annica hymyilee.

 

Yksikönpäällikkö Majvor Wärn on kiitollinen siitä, että Aveo on huolehtinut sisustussuunnittelusta ja luoneet konseptin joka sopii Sydmedille.
 

Tarkka suunnitelma sekasotkun sijaan

Majvor on kiitollinen, että Annica on ymmärtänyt täysin mitä Sydmedi haluaa viestittää tiloillaan.
- Itse olisin valinnut rauhallisia, vaatimattomiakin värejä sisustukseen, ihan vain varmuuden vuoksi. Nyt olen huomannut, että löytyy monia muitakin vaihtoehtoja. Kiitos Aveolle,  lopputulos tulee olemaan  paljon parempi kuin ilman Aveota.

Se, että itse kiertelisi huonekaluliikkeissä ja valitsisi muutamia tuoleja sieltä ja muutamia täältä ja sen lisäksi löytäisi sopivat tekstiilit jokaiseen huoneeseen saadakseen onnistuneen kokonaisuuden on melkein mahdottomuus.

Siitä tulisi vain sekasotku hän sanoo ja Annica nyökkää hyväksyvästi.
- Nyt olemme saaneet konseptin joka sopii meille. Kiitos Majvor sanoo ja hymyilee.

 

Teksti: Anna Sand/by Sand