Claesson Koivisto Rune - Marrakech design yhteistyö

Claesson Koivisto Rune - Marrakech design samarbete

Claesson Koivisto Rune on Mårten Claessonin, Eero Koivoston och Ola Runen vuonna 1995 perustettu designyritys.

Claesson Koivisto Rune

Uran alussa yritys toimi arkkitehtitoimistona mutta on nykypäivänä kansainvälisesti arvostettu yritys ja keskittyy sekä arkkitehtuuriin että tuotesuunnitteluun. Claesson Koivisto Rune suunnittelee melkein kaikkea mitä voit kuvitella - rakennuksia, hotelleja, koteja, kauppoja, messuja, keittiöitä, astiastoja, laseja, kalusteita, tekstiilejä, laattoja, valaustusta, elektroniikkaa, makeisia ja jopa ruotsin Kristallen TV-gaalan palkintoa.

On olemassa jopa 12 lehteä sisältäen ainoastaan Claesson Koivisto Runen suunnittelemia tuotteita. Tänä päivänä yritykseen kuuluu myös Claesson, Koiviston ja Runen lisäksi kuusi muuta arkkitehtiä ja suunnittelijaa.

Claesson Koivisto Rune marokkolainen laatta Dandelion milk/marine

Claesson Koivisro Rune on myös tunnettu pintamateriaalien designyrityksenä. Claesson koivisto Rune on yhdessä Marrakech designin kanssa luonut uusia designeja joita myydään koko Euroopassa. Kaikki laatat on valmistettu käsin Marokossa Marrakech nimisessä kaupungissa. Laatat ovat sementtilaattoja jotka sopivat sekä seinä- että lattialaatoiksi kylpyhuoneen sisustukseen, keittiön välitilaan ja eteiseen. Claesson Koivisto Runen designia on mm. kaunis Dandelion laatta.

Claesson Koivisto Rune Marokkolainen kaakeli Stone Milk/dove

Marrakech design Marokkolainen laatta Casa petal/blush

Dandelion kaakeli almost black Claesson Koivisto Rune

Yhteistyö Marrakech designin kanssa alkoi vuonna 2012. Claesson Koivisto Rune on sinä aikana tehnyt kaksi kokoelmaa Marrakech designille. Ensimmäinen kokoelma voitti ensimmäisen sijan kategoriassa "vuoden lattiamateriaali" kilpailussa "Elle international Design award" Milanossa vuonna 2014. Kaikki maailman 24 kpl Elle Deco lehteä äänestävät esille eri kategorioiden parhaat designit.

Elle Decoration International Design Awards Marrakech design

Ota yhteyttä shop@aveo.fi kun haluat lisää infoa näistä hienoista laatoista!