Trendikästä sisustustuotteita Hübschiltä ja ihastuttavua tapetteja Morris & Co:lta

Tanskalainen sisustusyritys Hübsch ja brittiläinen klassisten tapettienvalmistaja Morris & Co ovat kaksi uutta brändiä Aveon valikoimassaan.

Strawberry Thief tunnettu Morristapetti

Morris & Co on perinteikäs brittiläinen designtalo, jonka William Morris perusti jo vuonna 1861. William Morris (1834-1896) sanoi kerran: "Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful”. Vapaasti käännettynä: Kodissasi pitäisi olla vain esineitä, jotka ovat käyttökelpoisia tai kauniita.

Tunnetuimpien kuvioiden joukosta löytyvät Pimpernel, Strawberry Thief, Acanthus ja Willow Bough. Morris & Co:n tapettien ominaisuuksia ovat erittäin hyvä laatu, yksityiskohtaiset kuviot ja ajaton design - vaikka monet tapeteista on suunniteltu jo 1800-luvulla, ne sopivat hyvin myös moderniin sisustustyyliin

Morris & Co kuuluvat nykyään Sanderson-perheeseen.

 

Lue lisää: William Morris tapetit - kymmenen suosituinta

 

 

 

Tanskalaisen sisustusyrityksen Hübschin perusti vuonna 2010 Flemming Hussak, Jannie Krüger ja Daniel Henriksen. Yritys on nykyään yksi Skandinavian johtavista kodin sisustuksen brändeistä.

Hübschin keskiössä on onni. Hübschin filosofiana on tuoda onnea uniikeilla laatuesineillä, palvelulla ja kohtaamalla ihmiset hymy huulilla.

 

Hübsch haluaa panostaa ympäristöön ja tulevaisuuteen työskentelemällä kestävillä materiaaleilla, jotta saadaan pienennettyä ympäristöjalanjälkeä sekä asettamalla korkeat vaatimukset työpaikan terveydelle.